Forrige
Næste
Forrige
Næste
Fra
kr. 203.333
ex. moms

Zafira Tourer Flexivan Download

OPEL ZAFIRA TOURER FLEXIVAN.

Elegant, luksuriøs & innovativ.

Opel Zafira Tourer Flexivan er inspireret af den teknologiske luksus i højhastighedstog, og den sætter en helt ny dagsorden: Varebilsluksus med en stilfuld køreoplevelse.


Leder du efter en fantastisk luksusvarebil? Så tag et kig på den unikke Opel Zafira Tourer Flexivan.

• Imponerende førsteklasses design

• Komfortabel og fleksibel varebil

• Luksus i absolut topklasse

• Avancerede sikkerhedssystemer

• Dynamisk at køre

Forhandler

Enlarge

Avancerede pladsforhold

Træt af almindelige varebiler? Opel Zafira Tourer Flexivan er en velkommen forandring. Den skiller sig ud med sine elegante linjer, iøjnefaldende kromdetaljer og et stort udvalg af letmetalfælge. Arbejdsdagen har aldrig været mere stilfuld.


Enlarge

Fleksibilitet er et kodeord

Skab den plads, der passer til din hverdag. Med kvalitet ned i mindste detalje, smarte opbevaringsløsninger og det store varerum, sætter Opel Zafira Tourer Flexivan en helt anden dagsorden for fleksibelt arbejdsliv.


Enlarge

Følelsen af succes

Nogle varebiler har man det bare godt med. Opel Zafira Tourer Flexivan omgiver dig med mere en rigelig plads til forkælelse, ikke kun med komfort, men også med imponerende praktiske og bekvemme løsninger.


Enlarge

Teknologi, der giver ro i sindet

Topmoderne passiv sikkerhed, der omgiver dig, arbejder sammen med teknologi, der ser og tænker fremadrettet. Opel Zafira Tourer Flexivan introducerer progressive, nye typer af sikkerhedsudstyr til dig, der ønsker løsninger i topklasse.


Enlarge

Dynamisk markant

Uanset om du kører alene eller bilen er fuldt lastet fungerer chassiset i Opel Zafira Tourer Flexivan med præcist og sikkert vejgreb.