Opel Vivaro - Komfort & funktioner
Opel Vivaro - Nyttige links

Nyttige links

Rummelig, komfortabel og bekvem.

Der kan spildes for meget kostbar tid på at holde orden. Derfor er Opel Vivaro fyldt med funktionelle opbevaringsmuligheder.

Enlarge

En funktionel kabine, der er bygget til at arbejde

Højt placeret gearstang, højde- og længdejusterbart rat med ratknapper til betjening af infotainmentsystemet, 6-vejs justerbart sæde med armlæn og tydelig instrumentering giver samme komfort som i en personbil.


Enlarge

Masser af opbevaringsmuligheder

Ni åbne og lukkede opbevaringsrum i instrumentpanelet, optimalt placerede kopholdere og en samlet opbevaringsplads på 24 liter i instrumentpanelet samt 54 liter under siddepladserne betyder, at der er plads til alt det, du har brug for i dit arbejde.


Enlarge

Det mobile kontor

En handy, aftagelig skriveplade, der kan fastgøres i lodret stilling, gør, at føreren har vigtige papirer inden for rækkevidde. Funktionerne i det mobile kontor er:

 

  • "Kontor"-siddepladser med nedfældelig midtersektion afslører en aftagelig skriveplade og et opbevaringsrum, der er velegnet til en tablet eller bærbar PC.
  • Smartphone-holderen gør det muligt at fastgøre enheder på op til 4,7” sikkert og nemt.
  • Tablet-holderen gør det muligt at fastgøre enheder på mellem 4,8” og 10,6” lige over radioen.

Enlarge

Infotainment i topklasse

Du kan vælge mellem flere avancerede infotainmentsystemer. R16 BT USB og CD18 BT har Bluetooth®-audiostreaming og håndfri telefoni. Desuden giver USB-funktionen mulighed for tilslutning med transportable enheder, og Digital Audio Broadcast (DAB+) fås også som ekstraudstyr.

 

Navi 50 giver masser af værdi for pengene. 7” touch farveskærmen er optimalt placeret i centerkonsollen. Den dynamiske kortvisning i 2D eller 3D inkluderer real-time trafikopdateringer, og kortene kan opdateres via USB. Andre funktioner inkluderer stemmestyring af en tilsluttet smartphone, ratknapper, USB og aux-in, såvel som Bluetooth®-tilslutning for håndfri telefoni og streaming af musik. DAB+ fås som ekstraudstyr.


Enlarge

Mere komfort. Mindre stress.

Opel Vivaros indvendige klimafunktioner inkluderer manuel aircondition og elektronisk klimakontrol (ECC).


Med bakkameraet kan du se, om der er forhindringer bag bilen. Billedet vises med dynamisk vejledning på navigationssystemets skærm eller med statisk vejledning på bakspejlet i kabinen.