New Opel Vivaro - Accessories
Opel Vivaro - Nyttige links

Nyttige links

OPEL VIVARO: TILBEHØR.

Vivaro fører Opels prisbelønnede designfilosofi ind i segmentet. Udover standard- eller ekstraudstyret er der et stort udvalg af tilbehør, så du kan få mest muligt ud af din Vivaro.

 

I online-kataloget kan du se alt tilbehør til Opel Vivaro, eller du kan kontakte din Opel-forhandler.

Enlarge

Komfort & pleje

Om du bruger bilen til erhverv eller som familiebil, skal du føle dig hjemme i din Vivaro. Du finder alt det nødvendige til at holde din bil i god stand, fra måtter til sædebetræk.


Enlarge

Infotainment

Hjælper dig med at være i kontakt med kontoret, familien, høre trafikmeldinger og få rutevejledning. Se produkterne til din Vivaro.


Enlarge

Sikkerhed & beskyttelse

Kør mere sikkert og bevar din Vivaros flotte look længere. Pas godt på både passagerer og last, og vær forberedt. Vi tilbyder parkeringsassistance og bakkameraer, sidebeskyttelse og stænklapper, pærer og autostole.


Enlarge

Styling

Vivaro ser godt ud fra alle vinkler, men det er stadig muligt at tilføje dit helt personlige touch. Vælg mellem et stort udvalg aftilbehør som bl.a. trin på siden og spejlkapper.


Enlarge

Transport- & lastholdersystemer

Kapaciteten i Vivaro er maksimeret og optimeret, og samtidig har Opel tilbehøret til at hjælpe dig med at holde orden og løse dine transportbehov. Vi har det, der skal til for at transportere dine ting meget nemmere, fra indvendig beskyttelsespaneler, hylder, lastholdersystem til trækkroge og stropper. Vi har både originalprodukter, udviklet af Opel, og produkter fra vores samarbejdspartner, Thule, som er førende inden for lastsystemer.


Enlarge

Fælge

Kombiner stil med praktiske funktioner. Opel tilbyder et stort udvalg af alu- og stålfælge samt vinterdæk. For ekstra ro i sindet kan du vælge blandt flere snekæder fra Thule.