Opel Combo - Running Costs
Opel Combo - Godt at vide

Nyttige links

MINIMAL UDGIFT, MAKSIMALT AFKAST.

Opel Combo har en enestående brændstoføkonomi med teknologisk avancerede turbodieselmotorer1, Start/Stop-system, solid kvalitet og serviceintervaller (op til 35.000 km pr. år), betyder at Opel Combo er en sparegris.

Enlarge

ecoFLEX leverer ydelsen

Du kan vælge en ecoFLEX motorvariant, der afspejler Opels engagement i miljøvenlighed ved at levere ultralave udslip og maksimere hver eneste dråbe brændstof.

 

Den mindste motor er vores 1.3 CDTI med 5-trins manuel gearkasse, 66 kW (90 hk) og 200 Nm moment, efterfulgt af vores Euro 6 certificerede 1.6 dieselmotorer med 66 kW (90 hk) eller 77 kW (105 hk)


Enlarge

Common rail turbodieselmotorer

Euro 5, partikelfilter, god brændstoføkonomi og fantastisk ydelse er kendetegnet for alle Opels dieselmotorer. Ud over ecoFLEX fås en 1.6 CDTI motor med 77 kW (105 hk), og et moment på 290 Nm ved 1500 omdrejninger.

 


Enlarge

Easytronic®-gearkasse

Den effektive og brugervenlige gearkasse kombinerer fordelene ved en 5-trins manuel gearkasse og letheden ved en automatisk gearkasse. Den reducerer også brændstofforbrug og udslip. Fås med 1.6 CDTI motoren med 66 kW (90 hk) og tilbydes kun til L1 varianter.


Start/Stop-system

Giver betydelige besparelser og reduceret udslip, navnlig i bytrafik ved at afbryde motoren, når bilen holder stille og er i frigear. Motoren starter igen, så snart du træder på koblingen. Da systemet er forbundet med bilens varmestyring, standser motoren ikke, når kabinetemperaturen er under et bestemt niveau.

 

Start/Stop-systemet er standard på alle Opel Combos motorer.


Gearskifteindikator

Når tidspunktet er optimalt til at skifte gear, lyser en lampe i instrumentbrættet. På den måde får du det maksimale ud af hver en dråbe brændsstof.


Enlarge

Lange serviceintervaller

Topkvalitet og intelligente innovationer betyder lange serviceintervaller på op til 35.000 km eller et år.


Enlarge

8 års garanti mod gennemtæring

Din bil er dækket af en 2 års garanti, uanset antallet af kørte kilometer og en 8-årig garanti mod gennemtæring af karosseriet.


1 Brændstofforbrug v. blandet kørsel 17,9 – 20,4 km/l.

CO2-udslip, blandet kørsel 126 - 150 g/km.

 

I henhold til EU-direktiv 2007/715 og 2008/692 (i de gældende versioner).