Opel Combo - Design
Opel Combo - Godt at vide

Nyttige links

PRAKTISK INTELLIGENS.

Opel Combos praktiske design holder dig og dine arbejdsressourcer i gang.

Enlarge

Udvendigt design

Opel Combos funktionelle, smarte udvendige design afspejler, at bilen er en hårdtarbejdende, alsidig og klasseførende bil. De skulpturelle hjulkasser og det rå udseende understreger bilens sande natur.

 

Den dybe forrudeprofil og det lave design på kølerhjelmen giver et utroligt godt udsyn. Store sidespejle med afviserblink giver et utroligt godt udsyn bagud.

 

De vingeformede forlygter er både attraktive og effektive og baglygterne er højtmonteret mod eventuelle påkørsler. For- og bagkofangere er robuste og praktiske.


Enlarge

Indvendigt design

Der er tænkt på både førerens og passagerens komfort i Opel Combo. Instrumentpanelet er overskueligt, og rattet er justerbart i højde og længde.

 

Opel har også haft fokus på at skabe et miljø, der ikke kun er ergonomisk, men også føles rummeligt og rart at være i. Rattet er højdejusterbart, hvilket giver ekstra kørekomfort, og hastighedsfølsom servostyring giver en fornemmelse af præcision og kvalitet. Der er rigelig plads og mange nyttige opbevaringsløsninger, som alle er ideelt placeret.

 

I Opel Combo Cargo afspejler de høje sæder med dybe konturer samt varme- og ventilationssystemerne Opels fokus på lange arbejdsdage. Resultatet af dette fokus er en komfortzone, der er ideel til lange arbejdsdage.