Opel Combo - Key Benefits
Opel Combo - Godt at vide

Nyttige links

KLASSEFØRENDE TRANSPORTKAPACITET.

Fra alle vinkler er Opel Combo lille på vejen, men har stor kapacitet til mindre transportbehov. Længde efter dit valg, bredt lastgulv, høj lastvægt, lavt eller højt tag. Med sin alsidighed, funktionalitet og håndtering af meget store lastmængder opfylder den alle behov i virksomheden.

Enlarge

Højeste lastkapacitet i klassen

Med en lasteevne på op til 1 tons er Opel Combo den perfekte løsning til større transportbehov. Hertil kommer en lastkapacitet på op til 5 m3, der giver helt nye muligheder for at organisere arbejdsgange, leveringer eller udførelse af serviceydelser. Virksomheden skal være effektiv, og det kræver de bedste redskaber. Med Opel Combo får du begge dele.


Enlarge

Plads til effektivitet

Uanset, hvad din virksomhed beskæftiger sig med, gør Opel Combo en stor forskel. Du får mulighed for at udnytte den længste lastlængde i klassen. Med et lastrum fra 3,4 m3 har Opel Combo et stort lastområde med plads til alle de ting, du bruger i hverdagen. Dørene kan åbne 180˚ med beslag, der holder dørene på plads, eller asymetriske, dobbelte bagdøre. Det er dit valg. Combo fås også med skydedøre (ekstraudstyr). Et bredt udvalg af ekstraudstyr passer perfekt til alt det, du gerne vil transportere, og gør af- og pålæsning endnu nemmere. Tid er penge og større lasteffektivtet sparer på begge dele.