New Opel Combo - Comfort & Safety
Opel Combo - Godt at vide

Nyttige links

BESKYTTENDE KOMFORT.

Mennesker arbejder bedre under sikre, trygge og komfortable forhold. Med Opel Combo får du det bedste af alle tre.

Enlarge

Standardudstyr

Standardudstyr til føreren omfatter: Servostyring med multijusterbart rat, el-betjente ruder foran, centrallås, boardcomputer og 12V stik i instrumentpanelet.


Enlarge

Komfort og kvalitet for fører og passager

Førersædet i den ny Opel Combo kan justeres i længden, hældningen og højden.

 

For ekstra komfort fås også som ekstraudstyr 6-vejs justerbare opvarmelige forsæder med lændestøtte og armstøtter til alle modeller.


Enlarge

Et sted til (næsten) alt

Mange smarte opbevaringsrum er en del af historien. Rummelige opbevaringslommer, opbevaring ved instrumentpanelet, et handskerum med plads til en bærbar PC og et nyttigt varerum er standard i Opel Combo.


Enlarge

Infotainment

Opel Combo har som standard RDS radio systemet med 4x20 W, CD-afspiller og fjernbetjening i rattet. Derudover kan du vælge nedenstående infotainmentsystemer som ekstraudstyr:

 

  • RDS radio med MP3-afspiller og 4x20 W, Bluetooth™, aux-in og USB
  • Forberedelse til TomTom-baseret navigation kan bestilles som tilbehør.

Enlarge

Frisk luft på arbejdspladsen

Store varme- og ventilationsudtag giver maksimal komfort. Som ekstraudstyr kan du få både aircondition og klimakontrol, så du kan holde dig frisk og effektiv hele dagen.


Enlarge

Ægte læder

Luksuriøs, ægte læder på rat og gearstangsknop gør lange køreture mere behagelig - kan bestilles som ekstraudstyr.

 


Enlarge

Aktiv og passiv sikkerhed

Opel Combo er en af klassens sikreste varebiler. Airbag i førersiden er standard, og airbags i passagersiden kan tilvælges til alle modeller. Af aktive sikkerhedsfunktioner har Opel Combo ESP® inklusiv Hill Start Assist (HSA), så du kan køre afsted uden stress.

Dæktryksovervågning, TPMS

Med dæktryksovervågning behøver du ikke at stoppe, for at tjekke dæktryk. Hvis ét af dækene miste tryk, vil systemet komme med en visuel advarsel i instrumentbrættet, og afhængig af model, anvise det præcise dæktryk på alle dæk.