Forrige
Næste
Forrige
Næste
Fra

 

Opel Movano.

Intet job er for stort – hils på Opel Movano.

Den hidtil største kassevogn til virksomhedens mange behov. Med flere modeller, større førerkomfort og flere valgmuligheder end nogensinde før – og med både forhjulstræk og baghjulstræk.

OPEL MOVANO.

Oplev vores store varevogn.

Opel Movano er en verdenstjerne af en varevogn. Et imponerende udvalg af modeller og akselafstande samt lastlængder- og højder sikrer, at Opel Movano er i førersædet. Movano varevogne er indbegrebet af praktisk design, lave totalomkostninger, kraftig ydelse og klasseførende komfort.

 

Opel Movano minimerer omkostningerne og giver et bedre image og komfort, og så er den funktionel ned i mindste detalje. Se hvorfor:

  • Fantastisk komfort
  • Mange varianter
  • Avanceret undervogn
  • Effektiv udnyttelse af motorer
  • Overbevisende sikkerhed
Forhandler

Enlarge

Komfort i bevægelse

Opel Movano er designet til indtage førstepladsen inden for transport af gods. Den er spækket med overraskende mange avancerede funktioner og nyttige opbevaringsløsninger. Aircondition... ikke noget problem. Lys og ventilation ligesom i et fly? Det venter bare på dig.


Enlarge

Opfylder dine behov!

Med fire chassislængder, tre højder, front eller baghjulstræk og et modelprogram der spænder fra kassevogne til chassier. Ligegyldigt hvad dit behov er, er der en Opel Movano, der dækker det. Og til helt specielle behov, kan Opel Movano skræddersyes specielt, så den passer til dine behov. Så hvad venter du på? Din lokale Opel forhandler står klar med den ekspertise, du behøver.


Enlarge

Klar til at levere


Forhjuls- eller baghjulstræk, enkelt sæt eller dobbelt sæt baghjul, Opel Movano er nem og funktionel og har samtidig lange serviceintervaller. Den kører faktisk som en stor personbil, men med en stor last- og trækkapacitet opfylder den de samme krav, som du stiller til en lastbil.


Enlarge

Ren dieselydelse

Fem kraftige ecoFLEX dieselmotorer tilfører en helt ny styrke til Opel Movano. De nye højteknologiske BiTurbo motorer leverer en perfekt ydelse og fås med henholdsvis 100 kW (136 hk) og 340 Nm moment eller 120 kW (163 hk) 360 Nm drejningsmoment


BiTurbo og ecoFLEX varianter har Start/Stop som standard, hvilket reducerer brændstofforbruget betydeligt ved bykørsel. Desuden har BiTurbo varianterne ECO mode, der yderligere nedsætter brændstofforbruget.


Enlarge

Beskytter personer og last

ESP® er et stort boost for sikkerheden, og er standard på alle forhjuls- og baghjulstrukne varianter af Movano. Den nyeste version har også Hjælp ved bakkestart, anhængerstabilitet (TSA) og forbedret traction control. Det forøger sikkerheden, når du er på vejen, og er en del af Opel’s komplette sikkerhedsprogram.