Nyttige links

EFFEKTIV YDELSE? HER ER FEM VALGMULIGHEDER.

Øget moment ved lavere omdrejninger med mindre brændstofforbrug og CO2-udslip. Lyder det umuligt? Det leverer Opel Movano med fem motorvarianter1. Du skal bare vælge den motor, der passer til dine behov, og kombinere den med den ønskede karrosserivariant.

Enlarge

Motorer

Turbo eller BiTurbo? Vores 2.3 dieselmotorer til Opel Movano fås fra 110 hk (81 kW) til 163 hk (120 kW) og er banebrydende på alle måder. Hvad end dit behov er, findes der en hårdtarbejdende, økonomisk og komfortabel motor. Du bestemmer dine prioriteret, og vi leverer det perfekte mix af økonomi og funktionalitet.


Enlarge

ecoFLEX

Ligesom BiTurbo-motorerne har 2.3 CDTI ecoFLEX versionen med 110 hk (81 kW) Start/Stop som standard. Det giver et betydeligt lavere brændstofforbrug og CO2-udslip, når du kører i tæt trafik.


BiTurbo-teknologi

Opel Movanos højteknologiske BiTurbo-motorer kombinerer fordelene ved en lille turbolader (hurtig respons) med fordelene fra en stor turbolader (masser af ydelse og moment). Samtidig sørger et dobbelt intercooler system for ren og effektiv forbrænding. Resultatet er et konstant højt moment ved lave hastigheder og en kraftig ydelse ved højere hastigheder.


ECO-mode

ECO-mode er standard på BiTurbo-motorerne, og reducerer omkostninger til brændstof med op til 10%. ECO-mode aktiveres ved et tryk på en knap i intrumentbrættet. Højdepunkterne i ECO-mode er:

  • Moment og ydelse er reduceret
  • Speederens reaktion er modificeret
  • Gearskifteindikatoren signalerer, når det er optimalt at skifte gear
  • Air condition opsætningen ændres

 

Det er hele tiden muligt at slå ECO-mode til og fra – blot ved et tryk på knappen i instrumentbrættet.


Enlarge

6-trins manuel gearkasse

Alle motorer har 6-trins manuel gearkasse som standard. Sammenlignet med en 5-trins gearkasse leverer den reduceret brændstofforbrug og bedre ydelse, på grund af et bedre gearskifteområde. Gearstangen og avanceret synkronisering garanterer gearskifte helt uden besvær.

En bemærkelsesværdig ny funktion er, at alle versioner har indikator for gearskifte. Det er placeret på instrumentbrættet. Indikatoren angiver det optimale tidspunkt for gearskifte med maksimal brændstoføkonomi.


Enlarge

6-trins Easytronic®-gearkasse

6-trins Easytronic®-gearkassen (ekstraudstyr) har samme komfort ved gearskifte som en automatisk gearkasse uden at øge brændstofforbruget sammenlignet med en manuel gearkasse. Easytronic®-funktionen giver mulighed for manuelt gearskifte ved alle hastigheder. Easytronic® fås med 2.3 CDTI ECOTEC® med 150 hk (110 kW).

 


Kraftudtag

På alle Opel Movano versioner tilbydes kraftudtag direkte på motoren. Til tungere opgaver tilbydes kraftudtag på gearkassen, dog kun de baghjulstrukne versioner.


1:

Brændstofforbrug Movano Kassevogn ved blandet kørsel 12,5–14,7 km/l. CO2-udslip, blandet kørsel 177-209 g/km.

 

I km/l jf. direktiverne 2007/715/EC og 2008/692/EC.