Forrige
Næste
Forrige
Næste

Bluetooth® kompatibilitet

Vil du gerne bruge din mobiltelefon sikkert og komfortabelt, når du er på farten? Find mere information om håndfri opkald, streaming af musik og meget mere.

Kompatible mobiltelefoner

OPEL ZAFIRA TOURER.

Opdag vores fleksible MPV familiebil.

Opel Zafira Tourer er inspireret af den teknologiske luksus i højhastighedstog, og den sætter en helt ny dagsorden: Luksus for op til syv passagerer med en stilfuld køreoplevelse.


Leder du efter en fantastisk luksusbil? Så tag et kig på den unikke Opel Zafira Tourer.

• Imponerende førsteklasses design

• Komfortabel, fleksibel livsstil

• Luksus i absolut topklasse

• Avancerede sikkerhedssystemer

• Dynamiske køreegenskaber

• Ren og økonomisk

Forhandler
Forhandler
Forhandler

Enlarge

Avancerede pladsforhold

Træt af almindelige familiebiler? Opel Zafira Tourer er en velkommen forandring. Den skiller sig ud med sine elegante linjer, iøjnefaldende kromdetaljer og et stort udvalg af letmetalfælge. Familieturen har aldrig været mere stilfuld.


Enlarge

Fleksibilitet er kodeordet

Skab den plads, der passer til dit liv. Med kvalitet ned til mindste detalje, smarte opbevaringsløsninger og den ultimative sædefleksibilitet, sætter Opel Zafira Tourer en helt anden dagsorden for fleksibel livsstil.


Enlarge

Følelsen af succes

Nogle biler har man det bare godt med. Opel Zafira Tourer omgiver dig med mere end rigelig plads til forkælelse, ikke kun med komfort, men også med imponerende praktiske og bekvemme løsninger.


Enlarge

Teknologi, der giver ro i sindet

Topmoderne passiv sikkerhed, der omgiver dig, arbejder sammen med teknologi samt ser og tænker fremadrettet. Opel Zafira Tourer introducerer progressive, nye typer af sikkerhedsudstyr til dig, der ønsker løsninger i topklasse.


Enlarge

Markant og dynamisk

Uanset om du kører alene, eller bilen er fuldt lastet, fungerer chassiset i Opel Zafira Tourer med præcist og sikkert vejgreb med indbygget teknisk innovation og adaptiv undervogn FlexRide® med tre køreindstillinger. (FlexRide® er ekstraudstyr).

 


Enlarge

Muskler med et løfte

Opel Zafira Tourer er det elegante bevis på, at luksus, ydelse og køreglæde også kan være effektivt og brændstoføkonomisk. Et godt bevis er 1.6 Turbo ECOTEC® Direct Injection-motorerne og dieselmotorerne med BlueInjection-teknologi.