Opel Zafira Tourer - Versatility
Ny Opel Zafira Tourer - Vi anbefaler

Prøvetur

En prøvetur siger mere end tusinde billeder. Klik her for at opleve virkeligheden.

Prøvetur

FØRSTEKLASSES INDRETNINGSMULIGHEDER.

En luksuriøs lounge på hjul, rummelig komfort til familie eller hobby, leverandør af rummelige løsninger eller det mobile kontor? Opel Zafira Tourer kan levere det hele. Den er lige så fleksibel, som du gør den til.

Enlarge

Op til 34 opbevaringsmuligheder

Fra første dag har Opel Zafira omdefineret fleksibel mobilitet. Zafira Tourer fører dette princip endnu videre. Den bagerste sæderække kan foldes ned i gulvet, og anden sæderække består nu af separate sæder, som kan nedfældes og indstilles uafhængigt af hinanden. Alle bagsæderne kan foldes ned i gulvet uden af afmontere de hovedstøtter. Syv sæder er standard.

 

Der er op til 34 forskellige opbevaringsmuligheder, og Opels fokus på komfort understreges yderligere af en FlexKonsol med armlæn (standard i Cosmo) mellem forsæderne og opbevaringsplads under gulvet bagi.

 

Når det handler om fleksibel livsstil lærer du mere og mere, jo mere du går på eventyr.


Enlarge

Geniale sæder, fleksibel komfort

Med Flex7®-sædesystemet er der plads til syv personer. Du kan omdanne sædeindretningen fra to til syv sæder på få sekunder. Alle bagsæderne kan foldes ned i gulvet, hvis du ønsker et fladt bagageområde. Flex7® er standard.

 

Anden sæderække består af tre separate sæder, der også kan nedfældes. Sæderne i anden sæderække kan rykkes 28 cm frem og tilbage (standard med Cosmo) alt efter, hvor meget benplads du ønsker.


Enlarge

Lounge-sæder

Med lounge-sæderne (standard med Cosmo) kan de to ydre sæder rykkes 5 cm ind mod midten. En mekanisme gør, at sæderyggen på midterste sæde kan foldes frem og roteres, så du får en komfortabel armstøtte ved de ydre sæder. Det giver din Zafira Tourer en limousineagtig følelse af plads og komfort. Hele denne proces tager kun få sekunder, men giver en fornemmelse af stor rummelighed og komfort - som i en “lounge på hjul”.

 

 

 

 


Enlarge

Orden på tingene

Luksus og praktiske løsninger går hånd i hånd i Opel Zafira Tourer. Med op til 34 opbevaringssteder får du plads til det hele, mobiltelefon og lommetørklæder til tablet-PCen, personlige ejendele, vandflasker, kopper og mønter. Der er også plads til større genstande på de lange ture i det lukkede opbevaringsrum under gulve i bagageområdet.

 

En ekstra smart opbevaringsløsning er FlexOrganizer® (ekstraudstyr), der giver dig mulighed for at holde orden på din bagage.


Enlarge

Multi-funktionel FlexKonsol

Den multi-funktionelle FlexKonsol (standard med Cosmo) er en banebrydende opfindelse. Den elektriske håndbremse (standard med Cosmo) og den højtmonterede gearstang giver plads til et stort opbevaringsområde mellem forsæderne.

Den unikke FlexKonsol er hverken mere eller mindre end en midterkonsol, der bevæger sig på skinner, alt efter pladsbehov. Den er et armlæn, der også kører på skinner, med opbevaringsrum og flytbare kopholdere, der kan fastgøres hvor som helst på skinnerne for optimal komfort og bekvemmelighed.

Når armlænet er skubbet tilbage, kan kopholderne også tages helt af, hvilket giver et rummeligt, beskyttet opbevaringsrum mellem skinnerne til en bærbar PC eller en håndtaske.


Enlarge

FlexFix® integreret cykelholder

At forbedre en bils alsidighed behøver ikke længere at være lig med upraktiske løsninger. Det unikke FlexFix®-system glider ud af kofangeren, når du skal bruge det, og glider tilbage, når du ikke skal bruge det mere. FlexFix®-systemet glider ganske enkelt ud fra den bagerste kofanger, så det ikke optager plads i garagen eller derhjemme. Den kan tage to cykler med en hjulstørrelse på op til 29” og en hjulafstand på 1150 mm. samt en vægt på 30 kg. pr. cykel. Med et forlængerstykke kan den transportere to ekstra cykler på op til 20 kg hver.

 

Det er også et stort plus, at du kan åbne bagagerumsklappen uden at fjerne cyklen, takket være en intelligent vippemekanisme.

 

FlexFix®-systemet kan kombineres med Avanceret parkeringsassistent II og parkeringssensor, da begge systemer tilpasser sig bilens øgede længde.


1: Når 3. sæderække anvendes, kan der være visse begrænsninger. Kontakt din Opel forhandler for mere information.