Opel Zafira Tourer - Comfort & Features
Ny Opel Zafira Tourer - Vi anbefaler

Prøvetur

En prøvetur siger mere end tusinde billeder. Klik her for at opleve virkeligheden.

Prøvetur

COOL OPGRADERING.

Det er altid skønt at blive opgraderet, om det er fra turistklasse til businessklasse eller fra businessklasse til førsteklasse. I Opel Zafira Tourer oplever du straks denne fornemmelse.

Enlarge

AGR-sportssæder til fører og forsædepassager

Uanset hvordan eller hvor langt du kører, er sædekomfort af vital betydning. Grundet de mange muligheder for justeringer, inklusiv lændestøtte og justerbar sædehynde, har det ergonomiske sportssæde fået certificering af AGR, et tysk videnscenter for ergonomi, da det mulligør indstilling af dine siddepositioner for optimeret komfort.

 

 

I den øverste ende af skalaen sørger læder, opvarmning og ventilering samt elektrisk betjening for, at Opel Zafira Tourer befinder sig i luksuskategorien. Men, hvis du foretrækker det, giver stofudgaven samme ergonomiske støtte.

 

 

Det ergonomiske AGR sportsforsæde fås som fører- og forpassagersæde.


Enlarge

Elektrisk førersæde

Opgrader fra det ergonomiske AGR-sportssæde (ekstraudstyr) til det elektriske førersæde, så du kan indstille sædet elektronisk med ét tryk på en knap. (Forlængelse af sædehynden sker ikke elektronisk)

 


Enlarge

Konstant behageligt klima

Opel har fokus på luftkvalitet og -styring i Zafira Tourer. Reguleret af forskellige sensorer giver den elektroniske klimakontrol et konstant behageligt klima. Luften bliver filtreret og både fører og forsædepassager kan vælge temperaturen individuelt. Premium elektronisk klimakontrol er standard med Cosmo.

Føreren og forsædepassageren kan selv indstille det ideelle klima og indstillingerne vises på en 7" farveskærm eller på det grafiske info display, alt efter hvilket infotainmentsystem, der er monteret.


Enlarge

Opvarmeligt rat

Det opvarmelige læderrat holder kolde fingre varme om vinteren, eller tørre under fugtige forhold. En attraktiv funktion året rundt, der har vist sig at være en stor succes i alle nye Opel modeller. Opvarmeligt rat er ekstraudstyr.


Enlarge

CD 600 IntelliLink

CD 600 udnytter den topmoderne IntelliLink-teknologi til integration af din smartphone og giver dig hurtig, intuitiv adgang til alle dine multimedier på en 7" skærm med høj opløsning. Foretag opkald, lyt til din musik eller upload billeder direkte via USB – alt imens dine hænder forbliver på rattet med indbyggede ratknapper. Når tilsluttet via USB, genkender musikdatabasen Gracenote® artister, albums og sangtitler, således at du lettere kan håndtere din musik. Hvis du tilvælger et bakkamera, bliver det store display fordoblet i størrelse, så du fortsat ser frem, selvom du bakker.


Enlarge

Navi 950 IntelliLink

Dette banebrydende navigationssystem giver dig alle fordelene ved IntelliLink teknologien inklusiv lydstreaming via Bluetooth® og navigation i 3D fugleperspektiv. Kortsoftwaren bliver gemt internt for hurtig adgang og kan altid opdateres via USB.

Navi 650 (markedsføres ikke i Danmark) har de samme grundlæggende navigationsfunktioner. Som tilkøb fås Bluetooth® for tilslutning af mobiltelefon og dermed håndfri betjening.

 

 

 


Enlarge

Infinity®-lydsystem

Med Opel Zafira kan du få ført lyden langt ind i det 21. århundrede med det exceptionelle Infinity-lydsystem, der giver den absolut bedste lydoplevelse. Systemet anvender 7 x 45 W direkte kanaler med DSP (Digital Signal Processors) til de otte højttalere og en subwoofer. Audiosignalet er digitaliseret til at blive finindstillet sammen med Digital Sound Processing (DSP) for præcis lydrespons. For dig betyder det bedre allround lydgengivelse under alle kørselsforhold.


Vær underholdt og på rette kurs

Det integrerede infotainmentsystem i Opel Zafira Tourer er både lækkert og intuitivt at bruge og en fryd for øjet, uanset om du modtager trafikinformationer, dynamisk navigation, lytter til din foretrukne radiostation eller din MP3-afspiller.

 

CD 300 med CD-afspiller, mulighed for MP3-afspilning og fire højttalere er standard. Du kan opgradere til CD 400 eller til det topmoderne Navi 900 med 7” farvedisplay med 3D-kortvisning i fugleperspektiv samt indbygget 8 GB SD-kort, hvor du kan gemme navigationssoftwaren til over 30 europæiske lande og en stor rejseguide med billeder. Navi 900 har et CD-drev til lydfiler og stemmegenkendelse til navigation, telefon, radio og CD/USB lige ved hånden. Andre avancerede funktioner er en logbogsfunktion til hver tur med USB-download, automatisk meddelelse om interessepunkter og muligheden for at se individuelle billeder på displayet. CD 400 og Navi 900 er ekstraudstyr.

 

For tilslutning af mobiltelefonen kan du vælge  Bluetooth™-løsning. Alle vigtige telefonfunktioner kan betjenes via rattet, frontpanelet eller stemmeangivelse.

 


Enlarge

Perfekt parkering hver gang

Avanceret parkeringsassistance - APA (Advanced Park Assist) hjælper føreren til at komme nemt ind på en parkeringsplads, når der skal parallelparkeres. Sensorer for og bag er forbundet til en central computer-processor. De kan registrere en egnet parkeringsplads. Føreren får både skrevne og synlige grafiske indikationer af styringsvinklen. Resultatet er perfekt parallelparkering, selv på begrænset plads. APA er ekstraudstyr.


Enlarge

Bakkamera

Bakkameraet er placeret i håndtaget på bagklappen og aktiveres automatisk ved valg af bakgearet, og har en visningsvinkel på 130 grader. Det, bakkameraet ser, bliver vist på infotainmentsystemets farveskærm.

 

På grund af den høje placering er bageste kofanger synlig på skærmen, hvilket giver en nøjagtig orientering af alle viste genstande. Bakkamera er ekstraudstyr og fås som en del af Park and Go pakken.