Opel Zafira Tourer  - Driving Dynamics
Ny Opel Zafira Tourer - Vi anbefaler

Prøvetur

En prøvetur siger mere end tusinde billeder. Klik her for at opleve virkeligheden.

Prøvetur

FORTRÆFFELIG PÅ ALLE GADER OG STRÆDER.

FlexRide® giver større sikkerhed og køreglæde og tilpasser køreegenskaberne på et splitsekund. Den adaptive undervogn kan tilkøbes som ekstraudstyr.

Enlarge

Præcisionskontrol

Med Opel Zafira Tourer er der lagt stor vægt på, at kørslen og manøvreringen skulle give en uovertruffen stabilitet og kørekomfort i topklasse. Opel Zafira Tourers gennemprøvede og avancerede forhjulsophæng er hentet fra Opel Insignia. Baghjulsophænget med Watts-led er hentet fra Opel Astra. Det giver en uovertruffen stabilitet og kørekomfort.

 

Det er det perfekte grundlag for Opel FlexRide® systemet, som stadig er enestående i denne klasse. En anden, mindre tydelig fordel, er den plads, som spares med Watts-leddet ved bagakslen, der giver mulighed for, at FlexFix® cykelholderen kan monteres.


Enlarge

Passer til ethvert humør

Med FlexRide kan du ændre hele køredynamikken med et tryk på en knap og med tre forskellige indstillinger. Vælg "Sport" for en mere responsiv kørsel med stivere støddæmpning og en skarpere respons fra den hastighedsfølsomme styring, speederen og automatgearet (hvis monteret). Og så skifter instrumentbelysningen endda også fra kølig hvid til dynamisk rød. Ved at bruge menuen i infotainmentsystemet kan du angive nøjagtigt hvilke funktioner, der skal fungere, når "Sport" er aktiveret.

I "Tour" optimeres indstillingerne for en mere afslappende køretur, og du vil opleve en langt større komfort. Når der ikke er foretaget noget valg, bliver standardindstillingen valgt, som giver en balanceret kørsel og god manøvrering.

Uanset, hvad du vælger, så tilpasser undervognen sig konstant til de forskellige trafikforhold og giver betydelig mere sikkerhed end med en traditionel undervogn.