Opel Zafira Tourer - Design
Ny Opel Zafira Tourer - Vi anbefaler

Prøvetur

En prøvetur siger mere end tusinde billeder. Klik her for at opleve virkeligheden.

Prøvetur

ATLETISK OG MARKANT.

Opel Zafira Tourer sætter en nye standarder for familiebiler: fra de vingeformede forlygter til elegante detaljer bagpå - alt i alt en elegant, sporty og tiltrækkende profil.

Enlarge

Udvendigt design

Zafira Tourer ser imponerende ud: fra de markante, vingeformede forlygter, langs skulderpartiet, til det præcise samspil mellem baglygter og den slanke kromliste. Slanke A-stolper og den særlige hældning på forruden understreger det sportslige look yderligere.

 

De aerodynamiske, strømlinede linjer, har Zafira Tourer lånt fra højhastighedstogene, som har inspireret designteamet. Den buede taljelinje tilfører bilen en skulpturel dynamik, der understreges af Opels svungne linjer, der videreføres op mod D-stolperne.

 

De vingeformede forlygter gentages i baglygterne, hvilket yderligere understreges hvis du tilvælger LED-baglygterne. Den vandrette kromliste med Opel logoet spiller perfekt sammen med lygterne, hvilket er med til at give Zafira Tourer et råt udtryk, der udstråler selvsikkerhed og kontrol.

 

Det samlede indtryk er flydende og bekvem mobilitet.


Enlarge

Indvendigt design

Indvendig er designet i Zafira Tourer en kombination af større rummelighed og kvalitet, som du både kan se og føle. Overfladernes bløde materialer og de flotte farvekombinationer giver indtryk af en luksuskabine i topklasse.

 

Forsæderne kan rykkes ekstra langt frem og tilbage, hvilket gør kabinen meget komfortabel.

 

Verden er et dejligt sted, og du kan se mere af den med den store panoramarude (standard Cosmo). Hvor du end sidder, er det lyst omkring dig, hvilket giver en afslappende følelse, næsten som at køre i en cabriolet.

 

Kabinelys med lysrør på FlexConsole-skinnerne gør livet mere praktisk og behageligt.