Opel Vivaro - Motorer og gearkasser
Opel Vivaro - Vi anbefaler

Prøvetur

En prøvetur siger mere end tusind billeder. Klik her for at opleve virkeligheden.

Bestil en prøvetur
Ny Opel Vivaro - Godt at vide

Nyttige links

Opel Vivaro - Holder luften mere ren og omkostningerne nede.

1.6 CDTI Turbo- og BiTurbo-motorer, der producerer en højere ydelse med et lavere brændstofforbrug, er en af genialiteterne ved Opel Viaro. Resultatet er ekstraordinært lavt brændstofforbrug og CO2-udslip.

Enlarge

Mere power, mindre brændstofforbrug

Vælg mellem tre avancerede Euro 6 motorer, som alle har 6-trins manuel gearkasse og Start/Stop.

1.6 CDTI Turbo-motoren med 95 hk og 1.6 CDTI BiTurbo-motorerne med 125 hk og 145 hk er udstyret med den nyeste ecoFLEX-teknologi. Start/Stop, genvinding af bremsekraft, vedligholdelsesfrit partikelfilter og lave CO2-udledninger er standard. Desuden kommer motorerne med kraftige turboladere, der giver ekstra kraft, når det er nødvendigt.


Enlarge

BiTurbo teknologi

De højteknologiske BiTurbo-motorer på Opel Vivaro kombinerer fordelene ved en lille turbolader (hurtig respons ved lave omdrejninger) med fordelene ved en større turbolader (kraftig ydelse og drejningsmoment ved høje omdrejninger). Resultatet er et konstant højt drejningsmoment ved lave omdrejninger, masser af ydelse ved høje omdrejninger og fremragende brændstoføkonomi.


Enlarge

Flere besparelser

Udover Start/Stop-systemet (ekstraudstyr) kan du reducere energispildet yderligere med endnu en energibesparende on-off vandpumpe, der kun arbejder, når det er nødvendigt og en variabel regulerbar oliepumpe, der tilfører præcis den rigtige mængde smøremiddel.

 

Genvinding af bremsekraft reducerer brændstofforbrug og CO2-udslip ved hovedsageligt at oplade batteriet, når der er overskydende kraft tilgængeligt ved nedbremsning eller deceleration.

 

Vedligeholdelsesfri kamrem og dieselpartikelfilter er med til at sænke serviceomkostninger og nedetiden, hvilket bidrager til lange serviceinterval på op til to år/40.000 km.


Enlarge

ecoDrive

ecoDrive -tilstanden kan vælges til og fra efter ønske. Den bliver aktiveret på en knap og kan tilsidesættes ved kick-down eller ved at slå den fra.

 

I ecoDrive-tilstand er:

  • drejningsmomentet og ydelsen reduceret,
  • acceleratorresponsen ændret,
  • aircondition- og varmesystemets strømforbrug sænket.

 

I ecoDrive-tilstand får føreren, via gearskifteindikatoren, besked om, hvornår der skal skiftes gear, så der køres mest økonomisk. Hvis der er monteret navigationssystem, viser det også økonomiske køredata og vejledninger, baseret på input fra systemet.


1:

Vivaro Combi:

Brændstofforbrug i km/l ved blandet kørsel: 14,3-16,7: CO2-udslip i g/km ved blandet kørsel: 183-157.

 

I henhold til EU-direktiv 715/2007 og 692/2008 (i de gældende versioner)