New Opel Vivaro - Comfort and Functionality
Opel Vivaro - Vi anbefaler

Prøvetur

En prøvetur siger mere end tusind billeder. Klik her for at opleve virkeligheden.

Bestil en prøvetur
Ny Opel Vivaro - Godt at vide

Nyttige links

OPEL VIVARO - Rummelig, komfortabel og bekvem.

Når du transporterer mennesker, er der ofte behov for mange opbevaringsmuligheder. Opel Vivaro er komfortabel og bekvem med utallige opbevaringsmuligheder.

Enlarge

Førermiljø

Høj gearstang, nyt højde- og længdejusterbart rat med ratknapper til infotainmentsystemet, 6-vejs justerbart sæde med armlæn og tydelig instrumentering giver samme komfort som i en personbil.


Enlarge

Mange opbevaringsmuligheder

Masser af opbevaringsplads i instrumentpanelet og optimalt placerede kopholder. Hvad end du skal opbevare, er der plads til det i Vivaro.


Enlarge

Flere sæder eller mere lastplads?

Med 9 komfortable sæder og fleksibelt lastrum er Opel Vivaro ideal til at transportere passagerer og deres baggage. Med 9 sæder er der 2,2 m3 baggageplads, men hvis du lægger sæderækkerne ned, får du op til 6 m3 lastplads (afhængig af akselafstand).


Enlarge

Mobil fleksibilitet

Passagerbænken gør Vivaro ekstra alsidig, når det komer til opbevaring. En stor fordel for folk, der har behov for at arbejde fra førersædet eller kommunikere via telefon, er smartphone-holderen. Den er monteret på toppen af instrumentpanelet, så den altid er indenfor rækkevidde.


Enlarge

Infotainment i topklasse

Du kan vælge mellem flere avancerede infotainmentsystemer. Single-DIN R16 BT USB og double-DIN CD18 BT Bluetooth® audiostreaming med USB-funktion, håndfri telefoni, USB-stik i instrumentpanelet og eksternt USB giver mulighed for tilslutning med transportable enheder, og Digital Audio Broadcast (DAB+) fås også som ekstraudstyr.

 

Det banebrydende Navi 80 IntelliLink inkluderer funktioner som 3D kortvisning, stemmekontrol og Bluetooth® streaming. Displayet fungerer også som skærm for bakkameraet, og der er mere: nyd de gratis TomTom live services såsom real-time ruteinformation, vejrinformation og destinationsangivelser.


Enlarge

Mere komfort – mindre stress.

Opel Vivaro kan bestilles med manuel aircondition (for og bag) og ekstra opvarmning (bag)


Takket være den fjernbetjente motor-kabinevarmer kan du nemt sørge for den rette temperatur i kabinen på kolde dage. Slå systemet til og fra ved hjælp af fjernbetjeningen, og sæt det til at starte automatisk.

 

Med bakkameraet har du altid styr på eventuelle forhindringer, når du bakker.