Opel Movano – Motorer og gearkasser
Opel Movano - Vi anbefaler

Prøvekørsel

En prøvekørsel siger mere end tusind billeder. Klik her, for at booke en prøvekørsel.

Book en prøvekørsel
Opel Movano – Godt at vide

Nyttige links

  • Opel Finansiering & Leasing
  • Opel Service

EFFEKTIVE MOTORER? MOVANO HAR MASSER AF MULIGHEDER.

Øget moment ved lavere omdrejninger med mindre brændstofforbrug og CO2-udslip. Lyder det umuligt? Det leverer Opel Movano med et udvalg af højtydende, effektive motorer. Du skal bare vælge den motor, der passer til dine behov, og kombinere den med den ønskede karrosserivariant.

Enlarge

Motorer

Movano Combi og Bus fås med eksklusive 2.3 CDTI BiTurbo-motorer med BlueInjection for at leve op til Euro 6-kravene. Du kan vælge mellem 145 hk (107 kW) og et drejningsmoment på 360 Nm eller 170 hk (125 kW) og et moment på 380 Nm til Movano Combi. Til Movano Bus fås motorer med 145 hk (107 kW) og 360 Nm eller 163 hk (120 kW) og 380 Nm. Alle disse har Start/Stop som standard.


Enlarge

BiTurbo-teknologi

Opel Movanos højteknologiske BiTurbo-motorer kombinerer fordelene ved en lille turbolader (hurtig respons) med fordelene fra en stor turbolader (masser af ydelse og moment). Samtidig sørger et dobbelt intercoolersystem for ren og effektiv forbrænding. Resultatet er et konstant højt moment ved lave hastigheder og en kraftig ydelse ved højere hastigheder.


ECO Mode

ECO Mode er standard på BiTurbo-motorerne, og reducerer omkostninger til brændstof med op til 10%. ECO Mode aktiveres ved et tryk på en knap i intrumentbrættet. I ECO Mode er:

 

  • Moment og ydelse er reduceret
  • Speederens reaktion er modificeret
  • Gearskifteindikatoren signalerer, når det er optimalt at skifte gear
  • Air condition opsætningen ændres

 

Det er hele tiden muligt at slå ECO Mode til og fra – blot ved et tryk på knappen i instrumentbrættet.


Enlarge

6-trins manel gearkasse

Alle motorer har 6-trins manuel gearkasse som standard. Sammenlignet med en 5-trins gearkasse leverer den reduceret brændstofforbrug og bedre ydelse på grund af et bedre gearskifteområde. Gearstangen og avanceret synkronisering garanterer gearskifte helt uden besvær.

 

En bemærkelsesværdig ny funktion er, at alle versioner har indikator for gearskifte. Det er placeret på instrumentbrættet. Indikatoren angiver det optimale tidspunkt for gearskifte


1:

Movano Combi:

Brændstofforbrug i km/l ved blandet kørsel: 15,2-15,9; CO2-udslip i g/km: 193-197

 

I henhold til direktiv R (EC) 715/2007 og R (EC) 692/2008 (i de gældende versioner).