Forrige
Næste
Forrige
Næste

Bluetooth® kompatibilitet

Vil du gerne bruge din mobiltelefon sikkert og komfortabelt, når du er på farten? Find mere information om håndfri opkald, streaming af musik og meget mere.

Kompatible mobiltelefoner

OPEL MOKKA.

ÅRETS 4X4 I TYSKLAND I 2014.

Skil dig ud fra mængden med Opel Mokka. Med Mokka får du flere valgmuligheder end hos konkurrenterne, så du kan nemt vælge modellen, der passer dine behov (diesel, benzin, 4x4). Du får samtidig et kompakt SUV-design med høj siddeposition og AGR-sæder. Du får også:

 

  • Anderledes design end de andre
  • Besparende, sikker og med gode assistancesystemer 
  • Overbevisende undervogn, brændstoføkonomiske motorer

Enlarge

På hjemmebane overalt

Opel Mokka har et bredt designudtryk, der understreges af de muskuløse skuldre, skulpturelle hjulkasser og fælge på op til 18". Den er tiltrækkende og nem at genkende og skiller sig markant ud.


Enlarge

Klar til at behage

Med masser af plads pakket i en størrelse, der er nem at parkere, og med indbygget alsidighed, passer Opel Mokka til næsten enhver livsstil. Savner du mere plads til dine ting? Så fold sæderne ned.


Enlarge

Kvalitet helt ned i detaljen

Ægte tilfredshed er svær at definere, men nem at opleve. Sådan er det med Opel Mokka. Uanset om du mener, at du ikke kan leve uden infotainment eller det er vigtigt at holde dig informeret og i kontakt med omverden, så får du den fulde kontrol i Opel Mokka.


Enlarge

Omgivet af sikkerhed

Avancerede assistancesystemer til føreren, gennemprøvede passive sikkerhedsfunktioner og intelligent teknologi sørger for, at Opel Mokka er helt på forkant og holder sig sikkert på vejen, uanset hvor barske køreforholdene er.


Enlarge

Tillid og kontrol

Præcis, sikker manøvrering, eksemplarisk vejgreb og responsive brændstoføkonomiske motorer er alle kendetegn for Opel Mokka. Teknologisk innovation med Opels kendte ekspertise er den perfekte kombination af komfort, råstyrke og integritet.