Opel Mokka i brunt design
Opel Mokka - Vi anbefaler

Prøvetur

En prøvetur siger mere end tusinde billeder. Klik her for at opleve virkeligheden.

Prøvetur

opel mokka design - ukompliceret og atletisk.

Set forfra giver den hældende taglinje og de solide B- og C-stolper et atletisk udtryk af, at du her får en rå bil til både daglig kørsel og aktiv fritid.

Enlarge

Udvendigt design

Opel Mokka har samme rå stil som en stor SUV. Set forfra giver de sorte elementer og indbyggede tågelygter (standard på Enjoy og Cosmo) den perfekte basis for kofangere foran. Alt har et formål, selv den behagelige og afrundede form på de store sidespejle. Og alligevel har den alt andet end funktionelt udseende.

Profilen gør et lige så stort indtryk som det robuste og brede udtryk. Den svungne taljelinje er muskuløs og atletisk uden at være aggressiv. Det korte fremspring og runde hjulkasse understreger, at den er klar til både asfaltjunglen og barskt terræn. Det er en bil, der får dig til at føle dig hjemme og godt tilpas overalt.

Det rene, afrundede design bagpå supplerer de skulpturelle linjer i sidepanelet. Forrudens markante kurver er futuristisk imponerende og går op i en højere enhed med det brede designudtryk. Taljelinjerne flyder ubesværet ind i de rene, elegante baglygter, og konturerne nederst smelter sammen med den skulpturelle kofanger bagpå. Den ser ren, aerodynamisk og professionel ud, og det er den også.

 

Den øvre og nedre kølergrill med logo i krom optimerer luftstrømmen i motorrummet. Under bilen er der luftdeflektorer foran på baghjulene og luftskærme bag dem. De supplerer hækspoileren og det rene harmoniske design bagpå og er med til at rense luftstrømmen. Luftmodstandskoefficienten er på kun 0,360 og er meget bedre end klassens gennemsnit og et stort bidrag til økonomien og stabiliteten i Opel Mokka.


Enlarge

Indvendigt design

Du finder kvalitet og komfort i Opel Mokka. Rummelig og komfortabel, høj sædeposition, knapper inden for rækkevidde og indtræk i topklasse understreger Opels komfortfilosofi. Sorte eller brune materialer, der er dejlige at røre ved, flotte detaljer i metallic og instrumentringe i krom fremhæver det klassiske islæt.

 

Måden, som instrumentpanelet flyder ind i dørene med Opels vingeformede tema maksimerer følelsen og fordelingen af plads og ser fantastisk ud. Instrumenterne og skærmene er tydelige, i en god størrelse, optimalt placeret og nemme at læse. Dørhåndtagene og kontakterne, ja, selv de store luftudtag, har et robust udseende og giver et udtryk i topklasse. Med Mokka er du klar til at tage på eventyr.

 

De raffinerede detaljer, den støttende komfort og kabinens høje kvalitet går igen hele vejen igennem Mokka. Hvis bagsædepassagererne er små børn, bliver du glad for de høje og brede døre, der gør det nemt at montere autostole og placere børnene i dem uden problemer. Hvis de er større eller voksne gør sædekomforten, bekvem opbevaringsplads og nemme adgangsforhold alle ture til en stor fornøjelse. Hvis du har brug for mere plads, får du hele 1.372 liters opbevaringsplads ved at nedfælde bagsædet. Designet er skabt til dig, dine behov og din livsstil.