Opel Mokka komfort og infotainment
Opel Mokka - Vi anbefaler

Prøvetur

En prøvetur siger mere end tusinde billeder. Klik her for at opleve virkeligheden.

Prøvetur

Opel Mokka komfort og infotainment - Klar til eventyr.

Opels komfortfilosofi er, at du aldrig kan få for meget. Det handler ikke kun om ekstraordinær lyd og universal tilslutning, men også dit generelle velbefindende, f.eks. at du sidder godt i en behagelig temperatur.

Ny Opel Mokka - Ergonomic Sport Seats (AGR)

Ergonomiske AGR-sportssæder til fører og forsædepassager

Den korrekte siddeposition er den bedste måde at undgå rygproblemer på. Derfor fås Opel Mokka med ergonomiske AGR-sæder (ekstraudstyr) til fører og forsædepassageren, der har modtaget certificering fra det tyske AGR, et videnscenter for ergonomi. De ergonomiske AGR-sæder, der har en lang række justeringsmuligheder, inklusiv lændestøtte og sædehyndeforlængelse, lader dig finindstille din siddeposition, således, at de møder dine individulle krav til komfort.


Enlarge

Hold dig frisk

Sensorstyret elektronisk klimakontrol med to-zoner er fuldautomatisk. Den elektroniske klimakontrol har individuel temperaturindstilling for fører og forsædepassager. Premium elektronisk klimakontrol er standard med Cosmo.


Enlarge

Varme hænder, varmt hjerte

Det skal opleves, hvor skønt et opvarmeligt rat er på kolde dage. Det vil du sætte stor pris på. Tænk over det næste gang du sætter hænderne på et koldt rat og forestil dig forskellen. Standard med Enjoy og Cosmo.


Enlarge

Luk sollyset ind

Det elektriske soltag har hæve/skydefunktion, så du nemt kan få frisk luft og lukke solskin ind i din Opel Mokka. Soltag er ekstraudstyr.


Enlarge

Glem En sag for Frost

Quickheat er et elektronisk styret hjælpevarmesystem, der sikrer hurtig opvarmning af kabinen uafhængig af motortemperaturen, og som hurtigt smelter isen på ruderne. Quickheat er standard med dieselmotorer.


Enlarge

Internet radio

IntelliLink-systemet i Mokka giver dig gratis adgang til førende internetplatforme. Stitcher™ giver dig masser af muligheder for on-demand programmer heriblandt politik, business, sport og podcasts. Med Aupeo kan du skabe dit eget musikprogram og nyde mere end 900.000 musiknumre.


Enlarge

Ekstraordinær lyd

CD 400 har dobbelttuner, 4 x 20 W, seks højtalere og grafisk info display for optimal kontrol af indstillingerne på den integrerede dynamiske processor. For tilslutning af bærbare enheder, brug venligst aux-in. CD 400 kan også bestilles med DAB+ (ekstraudstyr).


Enlarge

I kontakt med omverdenen

Desuden har CD400 Bluetooth® for nem tilslutning af din telefon samt lydstreaming og USB for tilslutning af bærbare enheder som standard. DAB+ er ekstraudstyr.


Enlarge

Lyt og se

CD 600 IntelliLink har højopløselig farveskærm, der også fungerer som skærm for bakkameraet, og kan vise de billeder, du har uploadet via USB. CD 600 med IntelliLink-teknologi inkluderer audiostreaming via Bluetooth®. Gracenote®, en musikdatabase, hjælper dig med at identificere artister, albums og sange, og hjælper dig også med at holde styr på alle dine egne musiknumre.


Enlarge

Hurtig og præcis

Det banebrydende Navi 950 IntelliLink Europe har en 7” farveskærm med 3D fugleperspektiv og ratknapper. Navigationen har kort over 30 europæiske lande og en omfattende rejseguide med billeder, der er er lagret i systemet for hurtig adgang. Navigationen kan startes via stemmestyring, og der findes ligeledes et CD-drev, så du kan afspille CD’er. Du kan tilføje bærbare enheder via aux-in eller USB, og få klokkeklar lyd. IntelliLink-teknologien integrerer din smartphone, og den forudinstallerede Gracenote®-app identificerer og holder styr på dine lydfiler, så du får en musikoplevelse på højeste niveau.


Enlarge

Større, bedre, Bose®-lydsystem

Fra de dybe til de høje toner – det specialdesignede Bose® lydsystem til Opel Mokka fanger hver en tone, hvilket resulterer i en uovertruffen lydoplevelse. Med Bose®-lydsystemet får du digital lydbehandling og syv optimalt placerede kvalitetshøjtalere med en Richbass®-subwoofer. På den måde får du en koncertoplevelse i bilen. Fås som ekstraudstyr til CD 600 IntelliLink og Navi 950 Europe IntelliLink.