Ny Opel Meriva – En elegant måde at spare på
Opel We Recommend - Book a Testdrive

Prøvetur

En prøvetur siger mere end tusinde billeder. Klik her for at opleve virkeligheden.

Prøvetur

INSPIRERENDE YDELSE OG ØKONOMI.

Nye Euro 6 benzin- og dieselmotorer holder og venter på at give dig dit livs køretur. Motorprogrammet med støjsvage, livlige og økonomiske motorer omdefinerer det avancerede i en hel klasse.

Enlarge

ecoFLEX

For nogle bilejere kommer miljøet i første række. Hvis du er engageret i miljøet, er Opel Meriva lige dig. Opel Meriva ecoFLEX 1.6 CDTI motoren med 110 hk (81 kW) og Start/Stop reducerer CO2-udslippene til kun 99 g/km, og er den mest økonomiske og miljøvenlige måde at nyde Opel Meriva på.
Enlarge

Benzinmotorer

Forskellige benzinmotorer, der overholder Euro 6 standarden, er også et tydeligt bevis på, hvor rene og brændstofbesparende disse motorer er. Topmoderne motorteknologi og Start/Stop som standard yder et stort bidrag til brændstofbesparelse og fås med alle benzinmotorer.

 

Opel Meriva har nu også en særligt kalibreret 6-gears automatisk gearkasse med 1.4 Turbo med både 120 hk (88 kW) og 140 hk (103 kW). Du kan også vælge den kompakte 6-trins manuelle gearkasse, der gør gearskiftet til en ren fornøjelse.


Enlarge

Ny generation af dieselmotorer

1.6 dieselmotorerne på Opel Meriva er et skridt fremad i den nye generation af motorer, udviklet af Opel.

Konstruktionen af aluminium opfylder alle kravene i den Euro 6 Norm. Reduktionen i nitrogenoxid (NOx) er opnået ved hjælp af Lean NOX Teknologi (LNT), hvilket er helt vedligeholdelsesfrit og ikke kræver ekstra tank.

En anden bemærkelsesværdig egenskab ved det motorprogram er usædvanlig stille og vibrationsfri ydeevne. Den forsinkelsesfri præstation på denne nye generation er også imponerende. 1.6 CDTI med 136 hk (100 kW) og 320 Nm drejningsmoment er den nye benchmark i sin klasse, et faktum, der bidrager væsentligt til de fremragende all-round køreegenskaber og karakter på den nye Opel Meriva. De to versioner med 95 hk (70 kW) og 110 hk (81 kW) sætter nye standarder for lavt forbrug og CO2-udslip. Alle nye 1.6 CDTI motorer er udstyret med Start /Stop-System.


Enlarge

Start/Stop

En motor, der kører i en bil, der holder stille bruger brændstof og har CO2-udslip. Opel's Start/Stop-funktion stopper motoren automatisk, når bilen holder stille i frigear. Motoren starter straks igen, når koblingen trædes ned.


Enlarge

Gearkasser

Du kan vælge mellem flere avancerede gearkasser. Med 1.4 Turbo fås den nye særligt kalibrede 6-trins automatiske gearkasse. Hvis du foretrækker diesel, vælger du bare 1.7 CDTI. Med 110 hk (81 kW) og 280 Nm moment er det noget, der rykker. Også den kompakte og avancerede 6-trins manuelle gearkasse giver lige så stor køreglæde, mens den 5-trins manuelle gearkasse fås til basismodellens benzinmotor samt 1.4 CDTI dieselmotorerne.


1:

Brændstofforbrug ved blandet kørsel 13,9-26,3 km/l; CO2-udslip i g/km: ved blandet kørsel 99-169 g/km.

 

f. EU-direktiv 2007/715/EC.

 

I henhold til direktiv R(EC) 715/2007 og R (EC) 692/2008 (i de gældende versioner)