Ny Opel Meriva - Design
Opel We Recommend - Book a Testdrive

Prøvetur

En prøvetur siger mere end tusinde billeder. Klik her for at opleve virkeligheden.

Prøvetur

Elegant udvendig, rummelig indvendig.

Sæt dig i verdens bedste sæder. Det markante udvendige design har en ny friskhed. I kabinen er fremtiden blevet endnu mere indbydende. Forskellen ligger i detaljerne, og Opel Meriva har masser af imponerende udtryk.

Enlarge

Udvendigt design

Opel Meriva er markant, iøjnefaldende og utrolig praktisk. De udvendige linjer falder i tråd med Opels designlinje - "skulpturel kunst møder tysk præcision." Profilen er bred og stabil med samme kvalitetsgener, som er kendt fra Opel Insignia og Opel Astra. Ny kølergrill og baglygter er detaljer, der understreger følelsen af stor præcision.

 

Træd nærmere, og opdag, at skønhed er mere end en overflade. Kvaliteten er alt det, du har ønsket dig, men ikke forventede at få og hele designet opfylder de behov, du ikke vidste, du havde. Svungne kurver både indvendig som udvendig og skønheden i det imponerende karosseridesign udstråler en frisk stil.


Enlarge

Indvendigt design

I Meriva er du i din helt egen verden. De flydende kurver på instrumentpanelet ser ikke kun godt ud, men har også alle knapper inden for rækkevidde. De bløde materialer er et genialt udtryk for komfort og kvalitet hele vejen igennem.

 

Men det er kun noget af det, der gør den til din helt egen verden. Øvrige elementer er den store fleksibilitet, der er resultatet af uovertruffent design kombineret med praktisk teknik. Sæder, der kan skubbes langt tilbage? Inkluderet i designet fra starten. Hurtig ommøblering af sæder for mere plads? Det sker på få sekunder.

 

Opel Meriva er alsidig, bekvem og utrolig komfortabel.