Ny Opel Meriva - Afslappende komfort
Opel We Recommend - Book a Testdrive

Prøvetur

En prøvetur siger mere end tusinde billeder. Klik her for at opleve virkeligheden.

Prøvetur

STIG IND OG NYD KØRETUREN.

Opel Meriva er både raffineret og komfortabel. Men du kan sagtens tilføje noget mere. Vælg blandt et bredt udvalg af standard- og ekstraudstyr, så du kan personliggøre din bil.

Enlarge

FlexRail®-opbevaringssystem

FlexRail® er et unikt, modulært opbygget opbevaringssystem, der giver gode, fleksible opbevaringsmuligheder mellem forsæderne, uden det går ud over benpladsen på bagsædet i midten. Det innovative, modulære system glider på aluminiumsskinner, så du kan flytte komponenterne og skræddersy dem til præcis den opbevaringsløsning, du har brug for. Med en særlig adapter monteret på bagsiden af det midterste bagsæde får du integrerede opbevaringsløsninger, når sædet er nedfældet.

 

FlexRail® giver:

  • Optimal placering af armstøtte og kopholdere i alle sædeindstillinger
  • Stort, fleksibelt opbevaringsrum med plads nok til håndtasker, notesblokke, osv.
  • Nem adgang for bagsædepassagerer
  • Ekstra armlæn og kopholdere til bagsædepassagerer (ekstraudstyr)

 


Enlarge

Panoramasoltag

Luk op for solen, når du har lyst, eller hold vejret ude, og nyd det naturlige lys. Et glastag i hele bilens længde giver en lys og rummelig kabine. Og når der trænger for meget sol ind, holder en elektrisk solskærm kabinen kølig. Panoramasoltag er ekstraudstyr.


Enlarge

Elektronisk klimakontrol

Den elektroniske klimakontrol indstilles individuelt af fører og forsædepassager, så de får den ønskede temperatur. Sensorerne holder de to zoner på det helt rigtige niveau. Så bliver det ikke nemmere. Elektronisk klimakontrol er standard på Cosmo.


Enlarge

Opvarmeligt rat

Hold hænderne varme på kolde dage. Det er særdeles behageligt med et opvarmeligt rat (standard på Enjoy og Cosmo) i vinterkulden. Sammen med opvarmelige forsæder, sidder du lunt i svinget, og kan meget bedre nyde vinteren.


Enlarge

Elektrisk håndbremse

Den elektriske håndbremse betjenes via en knap, hvilket gør det både mere bekvemt og sikkert at parkere. Den forhindrer bilen i at rulle tilbage, når du skal op ad en skråning eller bakke, og den bliver udløst automatisk, når bilen sætter i bevægelse.

 

Den kan også anvendes som en traditionel håndbremse, når bilen er i bevægelse for at give ABS-kontrolleret deceleration.


Hill Start Assist (HSA)

HSA forhindrer, at bilen ruller tilbage, når du starter på en bakke, og udløser automatisk håndbremsen, når du er sikkert på vej. Resultatet er 100 procent fejlfrie bakkestarter uden nogen anstrengelser.


Enlarge

Bakkamera

Et bakkamera med en vinkel på 130° giver en tydelig visning af alle potentielle parkeringsforhindringer på farveskærmen. Bakkameraet fungerer automatisk, når bilen sættes i bakgear, med tydelige vandrette retningslinjer til bedømmelse af afstand, og det er dermed en stor hjælp til sikker parkering. Bakkamera er ekstraudstyr.


Enlarge

Opbevaring

Ergonomien i Opel Meriva handler ikke kun om at sidde godt og med alle knapper ved hånden. Ergonomien videreføres i opbevaringsmulighederne. Med det enestående FlexRail®-modul-opbevaringssystem, placeret mellem forsæderne, får du både åbne og lukkede opbevaringsrum. Der er i alt op til 30 opbevaringssteder. Så kan du holde orden i kabinen, og gøre livet lettere for dig selv.


Enlarge

FlexFloor®-bagageområde

Bagageområdet gør dit liv nemmere. Gulvet i lastrummet kan placeres i to forskellige højder. Den høje placering giver en plan flade i samme højde som de nedfældede bagsæder og skjult opbevaringsplads under gulvet. Den lave placering giver plads til længere genstande.

 

 

De vigtigste funktioner:

  • Lukket opbevaringsplads i sidevæg til førstehjælpsudstyr, osv.
  • Holder til advarselstrekant
  • Udtrækkelig krog til tasker og fastgørelse af lastgulv i åben position
  • 5 fastgørelsesøjer

Enlarge

Top Tec

Nanoteknologi er med til at give et friskt og rent interiør i årevis. Særlige belægninger gør stofferne både modstandsdygtige over for pletter og vandafvisende uden at opgive deres "åndbare" kvaliteter. Standard i Opel Meriva Cosmo med det lyse indtræk.