Forrige
 • INSIGNIA 4-DØRS

Næste
Forrige
 • SOFISTIKEREDE FORMER.

  Insignias aerodynamiske udvendige design giver god brændstoføkonomi og nedsætter udefrakommende støj i kabinen. Insignia 4-dørs er et mesterværk i strømlinet design.

 • PLADS TIL ELEGANCE.

  Fordyb dig selv i et interiør, der er designet i materialer af højeste kvalitet. Vælg desuden multijustérbare, ergonomiske AGR1-sportssæder (ekstraudstyr), og få den fulde business-class oplevelse.

  1En kampagne for sundere rygge

 • IMPONERENDE FÆLGE.

  Skræddersy din Insignia med det store udvalg af letmetalfælge. Fælge fra 16" til 20" matcher de sporty linjer og skaber masser af opmærksomhed.

 • OPC LINE SPORT.

  Hvis din bil skal have sporty udstråling, er OPC Line-pakken det helt rigtige valg.

Næste
Forrige
 • UDVENDIGT DESIGN

 • INDVENDIGT DESIGN

 • FÆLGE

 • OPC LINE

Næste
Forrige
 • ADAPTIV FARTPILOT.

  Opels adaptive fartpilot gør kørsel mere afslappet, specielt i tæt trafik, da den sørger for sikker afstand til forankørende.

 • ASSISTANCESYSTEMER.

  Insignias aktive sikkerhedssystemer inkluderer blindvinkelalarm og vejbaneskiftalarm, hvilket øger bilens og din sikkerhed.

 • ET ÆGTE MULTITALENT.

  Mere sikkerhed, mindre stress. Opel Eye-kameraet inkluderer trafikskiltegenkendelse, frontal kollisionsalarm, nødbremse og distanceindikator

 • BEDRE UDSYN OG ØGET SIKKERHED.

  Optimalt udsyn i mørke. AFL+ tilpasser Bi-Xenon-forlygterne til forskellige køreforhold.

Næste
Forrige
 • ADAPTIV FARTPILOT

 • FØRERASSISTANCE

 • OPEL EYE

 • AFL+

Næste
Forrige
 • DEN RIGTIGE MOTOR TIL DIG.

  Udforsk det imponerende udvalg af motorer, der kombinerer ydelse, effektivitet og udholdenhed. Insignia fås nu med en ny, støjsvag dieselmotor, der har reduceret udledning og højt moment samt ydelse.

 • KOM OP I GEAR!

  Valget er dit - manuel eller automatisk gearkasse. De effektive 6-trins gearkasser er standard på alle Insignia-modellerne, så du får den mest afslappende og komfortable køretur som muligt.

 • MÆRK GRÆBET.

  Øget sikkerhed og køreglæde: Det adaptive 4X4 på Insignia 4-dørs giver bedre stabilitet og køreegenskaber under alle køreforhold.

 • VÆLG SPORT. VÆLG SJOV.

  Med FlexRide kan du skifte din Insignias køredynamik, så den passer til dit humør. FlexRide er din sikkerhed for en varieret køreoplevelse.

 • MAKSIMAL EFFEKTIVITET.

  Start/Stop-funktion, aktive luftspjæld, BlueInjection motorer og ecoFLEX teknologien giver optimal brændstoføkonomi og omkostningseffektivitet.

Næste
Forrige
 • MASSER AF POWER

 • GEARKASSER

 • ADAPTIV 4X4

 • FLEXRIDE

 • GRØN TEKNOLOGI

Næste
Forrige
 • RADIO R 300/R 400 COLOR.

  Simpelt og smart. Få det bedste ud af tiden i bilen med vores fantastiske infotainment-systemer.

 • EN KONCERTSAL I BILEN.

  Fordyb dig selv i den kraftfulde og imponerende lyd fra de otte Bose®-højtalere.

 • SKRÆDDERSYET INFORMATION.

  Du kan vælge mellem tre forskellige boardcomputere, som alle er designet til at optimere køreoplevelsen.

Næste
Forrige
 • INTELLILINK

 • R300/R400

 • BOSE® LYDSYSTEM

 • BOARDCOMPUTER

Næste

TILBEHØR - SKRÆDDERSYET TIL DIG

Med originalt Opel tilbehør kan du udtrykke dig selv og få det optimale ud af din bil. Vores originale tilbehør er selvfølgelig designet og testet til din Opel.

Billederne er kun eksempler og kan indeholde ekstraudstyr.

Close

Insignias adaptive 4X4 fordeler motorens moment mellem for- og baghjulene i både højre og venstre side. Denne fordeling giver maksimalt vejgreb, stabilitet og uovertrufne køreegenskaber.

Close

Opel har imponerende motorer. Vores nye 1.6 CDTI-motorer er så støjsvage, at man næsten kan sige, at de hvisker. Vælg 120 hk (88kW) og 136 hk (100kW) for lavt brændstofforbrug, lave CO2-udslip og effektiv ydelse.1

Blandt benzinmotorerne sætter 1.6-motoren med 170 hk (125 kW) standarderne for støjsvag og effektiv ydelse.1I overensstemmelse med regulativ R (EC) 715/2007 og R (EC) 692/2008 (i de gældende versioner).

Close

Blindvinkelalarm (SBSA)
Hvis et køretøj bevæger sig ind i en af de "blinde vinkler" på Insignia lyser et LED-symbol i det relevante sidespejl.

Vejbaneskiftalarm (LCA og LDW)
Opfanger trafik der nærmer sig bagfra på op til 70 meter. En advarselslampe lyser, hvis du indikerer, at du vil skifte bane. Desuden advarer systemet, hvis du uden hensigt bevæger dig væk fra din vejbane.

Close

Den adaptive fartpilot (AAC) på Insignia gør kørsel i tæt trafik nemmere og mere sikker. Når indstillet til en bestemt fart og afstand, accelererer og bremser systemet automatisk for dig. Det bruger en radarsensor til at overvåge distancen til forankørende, og holder dermed den indstillede afstand ved at justere farten. Med automatisk gearkasse virker den adaptive fartpilot helt til bilen står stille.

Close

Et antal sensorer opfanger lys- og vejrforholdene, din fart, forankørende og modkørende biler, samt din styrevinkel. AFL+ tilpasser derefter lyskeglen efter forholdene, så du altid har optimalt udsyn. AFL+ inkluderer 8 forskellige lysindstillinger afhængig af køreforhold og andre indflydelser.

Close

Opel Eye advarer dig om potentielle farer på vejen.

Trafikskiltegenkendelsen aflæser, husker og viser fartgrænser og andre relevante skilte.

Distanceindikatoren viser afstanden til forankørende, så du kan holde en sikker afstand.

Den frontale kollisionsalarm afgiver automatisk en visuel og hørbar advarsel, hvis du nærmer dig forankørende med for høj fart. Den inkluderer også en nødbremse, der forsigtigt aktiverer bremserne, samt gør dem mere sensitive, hvis du er tvunget til en hård opbremsning.

Close

FlexRide tilpasser automatisk indstillingerne på støddæmperne, så du får en optimal køreoplevelse. FlexRide tilpasser også indstillingerne på speederen, ESP og, hvis muligt, indstillingerne for 4X4 og den automatiske gearkasse. Det er lig med endnu mere følelse til køreoplevelsen.


Du kan når som helt vælge mellem 3 forskellige køreindstillinger:
 

 • "Sport", for en mere dynamisk kørsel 
 • "Tour", for en mere afslappet og blød kørsel
 • "Standard", for optimalt brændstofforbrug
Close

Den udvendige OPC Line-pakke har dobbelt kromudstødning1, bagspoiler, sidebeskyttelseslister samt front- og bagskørter.
Den indvendige OPC Line-pakke inkluderer sort loftsbeklæding, OPC-sportslæderrat, OPC-gearstang og OPC-sportspedaler. Hvis du har automatisk gearkasse, kan du endda få Formel 1-inspirerede gearskiftekontakter2 på læderrattet.
Recaro sportssæderne3 er udformet i sort, perforeret læder, er opvarmelige og har masser af justeringsmuligheder.

1Kun synlig på udvalgte motorer
2Fås kun med automatisk gearkasse
3Ekstraudstyr

Close

R300 radioen har en 4,2" farveskærm og seks højtalere. Aux-in og USB er standard, CD-afspiller og DAB (DAB/DAB+/DMB-R) er ekstraudstyr. Desuden er smart teknologi, som fartafhængig volumen og baskontrol, inkluderet.

R400 har endnu flere funktioner, hvilket inkluderer ratknapper og Bluetooth® forbindelse. På den måde kan du foretage håndfri opkald og gøre brug af stemmestyring af din smartphone. Du kan også tilvælge CD-afspilleren (ekstraudstyr).


Close

Standarddisplayet på 3,5" (9cm) viser information, der er genereret af boardcomputeren, hvilket inkluderer brændstofforbrug og assistancesystemer.

Hvis du tilkøber en anden radio, får du et 4,2" (10,7 cm) farvedisplay, der viser de samme informationer som basisskærmen, og tilføjer funktioner såsom lyd, telefon og bilens indstillinger.

8" skærmen (20 cm) er ekstraudstyr og giver dig direkte kontrol over al information og kommunikation. Du kan ændre displayet fra "Tour" til "Sport", hvilket inkluderer mere information om kørslen.

Close

Mærk hvordan materialer i højeste kvalitet er i fokus. I designet af kabinen er føreren i centrum, og derfor er alt indenfor rækkevidde. Infotainmentsystemet med 8" touch farveskærm gør det nemt at være forbundet til omverdenen. Det store udvalg af indtræk giver interiøret det sidste touch, og de ergonomiske AGR1-sportsforsæder giver optimal komfort på de lange køreture.

 

1En kampagne for sundere rygge

Close

Slankt og godt balanceret - Insignia 4-dørs kombinerer de markante former fra Opels prisvindende designfilosofi med et aerodynamisk design, der har en lav luftmodstand. Den klassiske coupé silhuette fremhæves af tagets former, der går direkte over i den integrerede bagspoiler. Desuden hjælper bredden på Insignia til maksimal stabilitet og præcise styreegenskaber.

Close

Start/Stop-funktionen stopper motoren, når du holder stille og starter den igen, når du træder koblingen ned. De aktive luftspjæld forbedrer også brændstoføkonomien ved at lukke spældene, når der ikke er behov for luft til nedkøling. Desuden reducerer BlueInjection-teknologien NOx-udslip under kørsel.

Brændstofforbrug i km/l ved blandet kørsel: 16,9-26,3; CO2-udslip i g/km ved blandet kørsel: 99-139.

I overensstemmelse med regulativ R (EC) 715/2007 og R (EC) 692/2008 (i de gældende versioner).

Close

Insignias infotainmentmuligheder nedbryder grænserne mellem bil, fører og digitalt indhold. Navi 900 IntelliLink giver dig fuld nydelse med nem adgang til dit digitale indhold på 8" (20 cm) touch farveskærm, der er placeret centeralt i instrumentpanelet - du afspiller nemt video via USB eller streamer lyd via Bluetooth®-kompatible enheder.Apple CarPlay1 integrerer udvalgte funktioner fra din iPhone, så du får adgang til dem på infotainmentdisplayet. På den måde kan du foretage opkald, sende og modtage beskeder og lytte til din musik - og det hele styres fra ratknapperne eller via stemmestyring. Android Auto2 har samme funktioner og forventes introduceret i løbet af 2016.1Apple CarPlay og Apple er varemærker under Apple Inc., registreret i USA og andre lande.
2Android er et varemærke under Google Inc.