Opel Cascada - Design
Opel Cascada - Vi anbefaler

Prøvetur

En prøvetur siger mere end tusinde billeder. Klik her for at opleve virkeligheden.

Prøvetur
Opel Cascada - Værd at vide

BLØD KALECHE – HÅRDE FAKTA.

Tiden med at bakse med en kaleche er for længst forbi. Men med en blanding af avanceret teknik og materialer i topklasse fører Opel Cascada fornøjelse og praktisk beskaffenhed op på et helt nyt niveau.

Enlarge

Solskin på 17 sekunder

Kalechens design er rent og raffineret og passer glimrende til det stolpeløse design. Den er smukt håndværk i mindste detalje, stoffet er i topkvalitet, den har en bagrude med opvarmning og den forsvinder helt, når den bliver slået ned.

 

Betjening er instinktivt enkel. Den indvendige betjeningsknap sidder nederst på midterkonsollen, hvor hånden naturligt falder ned, så du kan holde koncentrationen, når du kører. Betjening udefra er lige så nem. Nøglebetjent fjernbetjening er standard med alle Cascada modeller.

 

Opel Cascadas stofkaleche åbner på kun 17 sekunder og lukker på 19 sekunder. Den kan slås op og ned ved en hastighed på op til 50 km/t. Alle vinduer kan åbnes eller lukkes med 4-vejsknappen, der er indbygget i kalechens betjeningsknap.


Enlarge

Testet mod alle ekstremer

Kalechens elektrohydrauliske mekanisme er testet 15.000 gange. Det svarer til 10 års brug med 4 betjeninger dagligt. Og så er vægten reduceret med næsten 100 kg sammenlignet med fast tag.

 

Stoffet er i høj kvalitet og gennemtestet. Det kan tåle vaskehal, skal ikke imprægneres regelmæssigt, er modstandsdygtigt over for UV-stråler og farveægte gennem lang tid og bevarer dermed det gode udseende.

 

Test ved op til 240 km/t har vist en maksimal forvridning på kun 3 cm. Også test af kalechen i to lag ved ekstreme temperaturer har vist, at den er helt vandtæt, og at isoleringen er bedre end i et fast skydetag.

 

Hvis du ønsker mere stille omgivelser, fås også en lydisoleret kaleche, der giver endnu bedre støjdæmpning og klimakomfort. Kalechen har lyddæmpende, forbedret stof og et særligt lag af polyesterfleece er syet ind mellem det ydre og indre lag af kalechen. Det giver bedre varmeisolering og reducerer støjniveauet i kabinen med en tredjedel.