Opel Cascada- Sikkerhed
Opel Cascada - Vi anbefaler

Prøvetur

En prøvetur siger mere end tusinde billeder. Klik her for at opleve virkeligheden.

Prøvetur
Opel Cascada - Værd at vide

SIKKERHED OG HELT RO I SJÆLEN.

Hvorfor skulle en kaleche ikke have alle de ingeniørmæssige genistreger i en hardtop? Fremskridt i strukturel teknik, materialer i højstyrkestål og overrulningsbeskyttelse har besvaret spørgsmålet. Det har den faktisk også.

Enlarge

Sikkerhed helt ned i detaljen

I Opel Cascada er du omgivet af en stiv sikkerhedsstruktur, der er forstærket med ekstra stålstænger på kryds og tværs. Til disse er fastgjort al støddæmpning og belastningsudjævning. De elegante stolper ved forruden er pressehærdet og skjuler forstærkede stolper i valset stål, der går ned under dørene. De har diagonale beskyttelsesstænger for at forhindre gennemtrykning.

 

Bagerst er stålbøjler forankret i den stærkeste del af strukturen. Normalt kan du ikke se dem, men hvis du får brug for dem, beskytter de dig ved automatisk at springe op via udløsning af airbagsensorerne.


Enlarge

Forbedret passiv sikkerhed

Som standard kommer Opel Cascada med frontairbags og sideairbags i overstørrelse, der giver ekstra hovedbeskyttelse. Disse topmoderne beskyttelsesfunktioner arbejder sammen med alle øvrige sikkerhedsfunktioner for at give maksimal beskyttelse.

 

Af andre funktioner kan nævnes dobbelte selestrammere, der udløses pyroteknisk, og som er specialudviklet til at sørge for, at du er sikret i den optimale beskyttelsesposition. Sæderammerne og monteringerne spiller også en betydelig rolle i lighed med Opels gennemprøvede aktive hovedstøtter. De aktive hovedstøtter bevæger sig straks fremad for at beskytte mod piskesmæld og andre skader i hoved og brystkasse. Dine fødder er også sikret med sikkerhedspedalerne, som udløses ved en kollision for at beskytte mod skader på fødder og skinneben.


Tyverisikring

Tyverisikringen er udviklet til, at du kan føle dig helt rolig. Alle forsøg på at komme ind i bilen udløser en hørbar alarm og blinkende lys. Systemet har egen backup-strømforsyning og beskytter hele bilen og dens indhold, herunder komponenter og fælge.