Opel Cascada- Køredynamik
Opel Cascada - Vi anbefaler

Prøvetur

En prøvetur siger mere end tusinde billeder. Klik her for at opleve virkeligheden.

Prøvetur
Opel Cascada - Værd at vide

KØRER LIGE SÅ INTENST, SOM DEN SER UD.

Med det iøjnefaldende udseende bemærker du den med det samme, men kombinationen med fantastisk køredynamik og potente motorer gør Opel Cascada til en ren vinder.

Enlarge

Uovertruffen stivhed, fantastisk dynamik

Et flot udseende fortjener den bedste køredynamik. Når det kommer til gennemprøvet, avanceret undervognsteknik har Opel Cascada HiPerStrut forhjulsophæng og Watts led i bagakslen. Den har også en meget høj torsionsstivhed/karosseristivhed for at maksimere det meget store potentiale ved dette avancerede ophæng.

 

Stålstænger på kryds og tværs i undervognen giver øget karosseri- og torsionsstivhed, mens forstærkningen med A-stolper i højstyrkestål giver frontsektionen ekstra stivhed. Sammen med strukturstivheden danner det basis for den præcise styring, den bløde kørsel og fantastiske manøvrering.

 

Stivheden i kombination med HiPerStrut forhjulsophænget spiller også en stor rolle for kørekomforten og de ultralave støj-, vibrations- og vejstøjsniveauer. Endnu et plus er, at Opel Cascada kan køre på 20" fælge som standard. Med Watts-leddet i bagakslen fås optimal, præcis sporing. Vælg Opel FlexRide® sammen med ovennævnte, så betyder tre forskellige indstillinger, at du kan vælge helt din egen kørestil, hvor du vil køre, og hvornår du vil køre.


Enlarge

Raffineret kraft, uendeligt moment

Opel Cascadas tidløse, gode udseende fortjener selvfølgelig en uovertruffen, raffineret ydelse. Stjernerne i motorprogrammet for benzinmotorer er 1.6 Turbo ECOTEC® Direct Injection med 170 hk (125 kW) og 1.6 Turbo ECOTEC® Direct Injection med 200 hk (147 kW), begge en del af Opels nye generation af motorer. Som den eneste motor i klassen er den nye 1,6 SIDI udstyret med to balanceaksler, der leverer kraft og fremragende brændstoføkonomi.

 

Hjertet i den nye generation af motorer er en ny cylinderblok udviklet til at modstå et cylindertryk på 135 bar. Det giver uovertrufne kompressionsstandarder, som igen resulterer i en fantastisk god brændstoføkonomi. Når dette bliver kombineret med avanceret direkte indsprøjtning, hurtigt reagerende turboteknologi og topmoderne motorstyring er resultatet en motor, der sætter standarder inden for problemfri, responsiv ydelse.

 


Bredt motorprogram

Du kan vælge mellem både benzin- og dieselmotorer. Du kan f.eks. vælge en 1,4 Turbo ECOTEC®-motor, der leverer hele 140 hk (103 kW) og et moment på op til 220 Nm med overboost. Eller en 2,0 CDTI ECOTEC®-dieselmotor med 165 hk (121 kW) og et moment på 350 Nm.

 

Den 6-trins automatiske gearkasse reagerer hurtigt. Den indeholder færre bevægelige dele end forgængeren, og reducerer dermed kompleksiteten og giver lavere brændstofforbrug. Resultatet er en gearkasse, der ikke kun fungerer lige så tilfredsstillende som en manuel gearkasse, men også intelligent tilpasser sig din personlige kørestil og giver mere bekvemt gearskifte under alle forhold.

 

Alle motor- og gearkassevalg til Opel Cascada er nøje udvalgt til at passe til kompetent ydelse og stil i samspil med optimal brændstoføkonomi. Start/Stop-funktionen og ecoFLEX førerassistance i hele motorprogrammet sikrer den største miljøbevidsthed.


1:

Brændstofforbrug i l/km: blandet kørsel 13,9-19,2

CO2-udslip i g/km: blandet kørsel 138-168

Jf. EU-direktiv 2007/715/EC (eller opdateringer heraf).