Opel Cascada - Design
Opel Cascada - Vi anbefaler

Prøvetur

En prøvetur siger mere end tusinde billeder. Klik her for at opleve virkeligheden.

Prøvetur
Opel Cascada - Good to Know

REDEFINERER DEN KLASSISKE KALECHE.

Opel Cascada er lang, elegant og graciøs med en ny moderne, frisk indgangsvinkel til ønskekørsel.

Enlarge

Klassisk elegance x 2

Opel Cascada stråler om kap med solen, både med kalechen oppe og nede. De rene linjer afspejler 100 % elegance og stil. Set forfra er den en umiskendelig Opel, men forfinet helt ned til mindste detalje. Tjek den skulpturelle, imponerende kølergrill, det eksklusive gitter under den, de markante LED lygter og det stilfulde krom. Den flotte, buede kølerhjelm giver et vink om ydeevnen.

 

Med kalechen nede er profilen lang, elegant og harmonisk. Kalechen og stålbøjlerne er helt skjult. Smarte påfund er helt unødvendige. Den skulpturelle form er naturlig og raffineret. Med kalechen oppe, er de stolpeløse proportioner og materialekvaliteten imponerende. En kromliste adskiller taget fra karosseriet, hvilket giver et klassisk præg af de gammelkendte sportsvogne. De høje døre og elegante A-stolper er ikke kun stilfulde, men også praktiske, fordi det er nemmere at komme ind i bilen. Farvevalget på kalechen omfatter Black, Sweet Coffee, Malbec og Khaki Grey, og tilfører endnu et element til det elegante design.

 

 

Højteknologiske 3D LED baglygter, visuelt forbundet af en elegant kromliste, skaber en blød, afrundet profil, og sammen med de imponerende bremselygter danner de en markant lyssignatur. Det brede, stabile designudtryk og intelligente proportioner fungerer perfekt sammen og afrunder de slanke linjer.


Enlarge

Suveræn køreglæde

Bløde materialer i høj kvalitet, flydende overflader og indbydende komfort. Opel Cascada ser godt ud ved første øjekast, men bliver smukkere jo tættere, du kommer på, og afslører de bedste sider af sig selv, når du åbner døren. De bløde Morrocana overflader på instrumentpanelet med detaljerede stikninger fanger straks øjet. Alt sidder på rette sted, instrumenterne er førerorienterede, knapper i midterkonsollen er lige ved hånden, så det der er behageligt før øjnene, er også behageligt for sanserne.


Fire individuelle, rummelige og støttende sæder med dybe konturer venter på at forkæle dig. Easy Entry systemet skyder forsæderne tilbage ved et kort tryk, og lige så hurtigt tilbage igen. Stof i høj kvalitet eller luksuriøst læder er dit valg. Læderet har sadelstikninger, som giver endnu et luksuspræg.


Enlarge

Et perfekt førstegangskøb

Hverdagsbrug og opbevaringsplads er ofte et problem med cabrioleter. Men ikke i Opel Cascada. 13 opbevaringssteder bekvemt placeret og inden for rækkevidde sørger for orden i kabinen.

 

Hertil kommer bagagerummet med en kapacitet på henholdsvis 280 og 300 liter med kalechen oppe eller nede. Med FlexFold-systemet kan et eller begge bagsæder nedfældes, og det giver en kapacitet på 705 liter. Knapperne er placeret i hver side af bagagerummet. Når du trykker på dem, udløses et elektrisk system, der aktiverer en fjedermekanisme, som automatisk nedfælder det valgte sæde.

 

Når bilen er parkeret med kalechen nede, er lændestøtterne låst og kan ikke nedfældes med udløseren, hvilket forhindrer afgang til bagagerummet og giver ekstra sikkerhed. Et fabriksmonteret sikkerhedssystem, der sikrer hele bilen og fælgene mod tyveri, giver endnu mere ro i sjælen.