Opel Cascada - Komfort & Infotainment
Opel Cascada - Vi anbefaler

Prøvetur

En prøvetur siger mere end tusinde billeder. Klik her for at opleve virkeligheden.

Prøvetur
Opel Cascada - Værd at vide

FORKÆLET, INFORMERET OG UNDERHOLDT.

Når alt kommer til alt gør komfortdetaljer hele forskellen. Indvendig byder Opel Cascada på komfort og bekvemmelighed, der arbejder for og sammen med dig. Fra de ventilerede sæder til den topmoderne navigation, lyde og smarte tilslutningsmuligheder er det bare at gå i gang med at skabe dine egne perfekte omgivelser og miljø.

Enlarge

Selefremfører

De høje døre i Opel Cascada gør det nemmere at komme ind og ud, især for bagsædepassagererne, men det betyder normalt, at du skal række ud efter sikkerhedsselerne. Derfor har Opel Cascada elektriske selefremførere, der glider frem og lægger spændet nemt og bekvemt ved hånden.

 

Selefremføreren er monteret i skulderniveau bag dørene, og processen er fuldautomatisk. Den aktiveres via tændingen, når dørene bliver lukket. Når sikkerhedsselen er spændt, kører fremføreren automatisk tilbage i sit kabinet.


Enlarge

Elektrisk Easy Entry

Endnu en superfunktion er det elbetjente Easy Entry-system til bagsæderne. Det aktiveres via en mikrokontakt, så der skal ikke trykkes på nogen knapper eller udløsere. Processen går i gang, når forsæderne flyttes fremad. Sædet glider frem to gange hurtigere end normalt, og vender lige så hurtigt tilbage til udgangspositionen, når lændestøtten flyttes bagud.


Enlarge

Ergonomiske AGR sportssæder til fører og forsædepassager

Sportsæderne, der er certificeret af AGR, et tysk videnscenter for ergonomi, tilbyder en lang række justeringsmuligheder, inklusiv lændestøtte og justerbar sædehynde. På den måde kan du finindstille sæderne præcis efter dine behov.

 

Hvis du vælger sæderne i læder og med elektrisk betjening (ekstraudstyr), tager du komforten til et nyt niveau. Desuden er 3-trins ventilering af lædersæderne (ekstraudstyr) et ekstra touch af luksus – især i varmt vejr. Du tænder bare, og bliver kølet ned i løbet af kort tid.


Enlarge

Klimaforbedringer

Direkte eller indirekte sollys kan gøre læder ubehageligt varmt. Derfor sænker varmereflekterende læder varmen, der bygges op. Det er bestemt gode nyheder. Vælger du sort læder, kan overfladetemperaturen sænkes med op til 30 grader i direkte eller indirekte sollys.

 

Den elektroniske klimakontrol har individuel temperaturindstilling for fører og forsædepassager. Sensorerne styrer, at temperaturen forbliver på det valgte niveau.

 

Det opvarmelige rat behøver egentlig ingen yderligere præsentation. Det giver ikke kun varme hænder, når det er koldt, det kan også gøre aften- eller nattekørsel med kalechen nede endnu mere behagelig.


Enlarge

Infotainment

Uanset musiksmag eller hvor du kører hen fås den rigtige infotainmentpakke til dig. Krystalklar navigation, der guider dig til seværdigheder og interessepunkter eller giver fed lyd til streaming, holder og venter på dig.

 

CD-radioer

CD 300 har forvalg til 3 x 6 stationer, 4 x 20 W, 6 højttalere, MP3, aux-in og ratbetjening.

 

CD 600 IntelliLink

CD 600 IntelliLink udnytter den topmoderne IntelliLink-teknologi til integration af din smartphone og giver dig hurtig, intuitiv adgang til alle dine multimedier på en 7" skærm med høj opløsning. CD 600 IntelliLink markedsføres ikke i Danmark. Foretag opkald, stream din musik via Bluetooth® eller Gracenote® via USB, tjek SMS’er eller se dine fotos som uploades via USB – og med de integrerede ratknapper, holder du hele tiden hænderne på rattet. Og hvis du tilkøber bakkameraet bliver skærmbilledet på det store display dobbelt så stor, så du kan se fremad, selv når du bakker.

 

Navi 950 IntelliLink

Dette navigationssystem ligger øverst på skalaen og giver dig alle fordele ved IntelliLink-teknolgien, f.eks. omfattende smartphone-integration med inkluderet lydstreaming via Bluetooth® og navigation med 3D fugleperspektiv. For at sikre, at den hurtigste rute bliver fundet, lige gyldigt hvor du befinder dig, er mere 30 Europæiske landkort inkluderet og kan opdateres via USB.

Navi 650 (markedsføres ikke i Danmark) har samme grundlæggende navigationsfunktioner. Som tilkøb fås Bluetooth® for håndtering af din telefon via ratknapperne.


Enlarge

Internetradio

IntelliLink-systemet på Cascada giver dig fri adgang til førende internetradioer. Med den for-installerede app Aupeo, kan du skabe dine egne musikprogrammer og lytte til mere end 900.000 musiknumre*.

 

*Funktionen er afhængig af en smartphone.