Forrige
 • Opel Cascada - Fodgængerlys

  Fodgængerlys

  Gør mulige farer mere synlige med en bedre lysspredning på 8° til venstre og højre. En del af AFL – ekstraudstyr.

  Opel Cascada - Lys til bykørsel

  Lys til bykørsel

  Bredere og lavere lyskegle. Aktiveres af kørehastigheden og gadebelysningen. En del af AFL - ekstraudstyr.

  Opel Cascada - Lys til landevejskørsel

  Lys til landevejkørsel

  Bredere og mere klart end normalt med en lysstråle på 70 meter, der ikke blænder de modkørende trafikanter. En del af AFL – ekstraudstyr.

  Opel Cascada - Motorvejslys

  Motorvejslys

  Øger lysspredningen til 140 meter og gør den mere klar uden at blænde modkørende trafikanter.

 • Ny Opel Cascada - Vejrlys

  Vejrlys

  Aktiveres af viskerne eller en regnsensor og giver bedre udsyn i regnvejr. En del af AFL - ekstraudstyr.

  New Opel Cascada - Langt lys med Assist (HBA)

  Langt lys med Assist (HBA).

  Skifter automatisk fra langt lys til nærlys ved at registrere modkørende eller forankørende biler. Funktionen er en del af AFL – ekstraudstyr.

  Ny Opel Cascada - Dynamisk kurvelys

  Dynamisk kurvelys

  Afhængig af hastighed og hvor meget rattet drejes, drejer lygterne med op til 15° rundt i kurver og skarpe sving. En del af AFL - ekstraudstyr.

  Ny Opel Cascada - Statisk kurvelys

  Statisk kurvelys

  Kaster lyset 90° til venstre eller højre, så du du får et bedre udsyn i kurver og skarpe sving. En del af AFL – ekstraudstyr.

Næste
Opel Cascada - Vi anbefaler

Prøvetur

En prøvetur siger mere end tusinde billeder. Klik her for at opleve virkeligheden.

Prøvetur
Opel Cascada - Værd at vide

UDVID DIN HORISONT.

Se mere tydeligt og bliv advaret før problemer eller farer opstår. Lad moderne teknologi klare arbejdet, fjerne stress og andre usikkerhedsmomenter ved kørsel. Oplev så, hvor meget mere afslappende og sjovt, det kan være at køre.

Opel Cascada - Adaptive Forward Lighting Plus (AFL+)

Adaptive Forward Lighting Plus (AFL+)

Et godt udsyn er en stor del af sikkerheden og afslappende kørsel. AFL+ handler kun om, hvor godt du ser. Det bliver i øjeblikket anset for at være det bedste forlygtesystem.

 

Bilens elektronik og sensorer fodrer permanent systemet med alle data fra styring og vinkler. Endnu flere sensorer har adgang til belysnings- og vejrforholdene og overvåger forankørende eller modkørende biler. Med udgangspunkt i disse data styrer AFL+ bi-xenon forlygternes profil, så du får optimalt udsyn konstant og under alle forhold.

 

En af de mange avancerede AFL+ funktioner er High Beam Assist, som er en automatisk funktion til op- og nedblænding af fjernlyset. Det styres af et særligt kamera, der er monteret bag forruden. Det genkender forankørende eller modkørende trafik, og om bilen befinder sig i en by eller ude på landet.


Opel Cascada - Opel Eye

Opel Eye

Den nye udgave af Opel Eye kamerasystemet har fire funktioner, som alle er udviklet til at gøre sikkerhed til noget langt mere positivt og køreturen mere afslappende.

 

Hvor mange gange har du overset et trafikskilt? Trafikskilteassistenten (TSA) holder føreren informeret, så du ikke overser farer eller hastighedsbegrænsninger. Ud over hastighedsbegrænsninger, registrerer dette nye system også midlertidige hastighedsbegrænsninger (sne, regn, osv.) og viser dem lige for næsen af dig.

 

Opel Eye holder også styr på, om bilen holder sig inden for de hvide striber med Lane Departure Warning (LDW). Det bliver aktiveret, hvis bilen skifter vognbane uden at blinke af, og der udsendes et lydsignal, og et skilt på instrumentpanelet advarer føreren omgående.

 

Distanceindikatoren (FDI – Following Distance Indication) viser løbende afstanden til den forankørende bil på instrumentpanelet og advarer dig, hvis du ikke holder afstand. Det medfører ikke nødvendigvis et uheld, hvis du ligger for tæt på den forankørende bil, men du vil sikkert sætte pris på et system, der hjælper dig med at undgå bøder for ikke at holde afstand.

 

Frontal kollisionsalarm (Forward Collision Alert – FCA) giver visuel og hørbar advarsel, hvis der er fare for kollision. Det kan indstilles til forskellige afstande, og det er en stor fordel i dårlig belysning eller ved dårlige vejrforhold.

 

Blindvinkelalarmen (SBSA) er især nyttigt ved flersporede veje. Når du skifter vognbane kan få sekunder gøre en kæmpeforskel. Blindvinkelalarm - Side Blind Spot Alert - er med til at undgå en kollision med en bil i den anden vognbane, da den altid afsøger de blinde vinkler på bilens sider. Blindvinkelalarmen advarer føreren, hvis der er risiko for kollision i forbindelse med skift af vognbane eller forberedelse til sving. Advarslen vises som et LED-lys i sidespejlet. Hvis systemet registrerer en bil, der nærmer sig, begynder lyset at blinke. Hvis indikatoren anvendes, når bilen er i denne problemzone, blinker den. Den er aktiv ved op til 140 km/t.

 


Enlarge

Sikker parkering og beskyttelse af lakken

Cascadas udseende på spil for nogle få øjeblikkes manglende koncentration eller en uforudset fare? Bakkameraet giver dig et tydeligt udsyn på 130 grader bagud. Det er monteret højt, så du får det bedste udsyn til at bedømme afstande. Kameraet bliver aktiveret, når du sætter i bakgear og billedet vises på farveskærmen. Du bliver overrasket over, hvor nemt det er at slippe vanen med at vende dig om, hver gang du bakker.

 

Når vi nu er ved parkering, sørger den avancerede parkeringsassistance for, at intet går galt, når du skal parkere. Sidesensorer måler, hvor meget plads der er til at parkere og viser informationerne grafisk på skærmen. Du behøver ikke slippe rattet, så det er dig, der har kontrollen.