Opel Cascada- Tilbehør
Opel Cascada - Vi anbefaler

Prøvetur

En prøvetur siger mere end tusinde billeder. Klik her for at opleve virkeligheden.

Prøvetur
Opel Cascada - Good to Know

OPEL CASCADA - TILBEHØR.

Cascada har klassen, komforten og alsidigheden til at opfylde alle dine behov – og Opel har et stort udvalg af ekstraudstyr, så du kan få det udseende på din cabriolet, der passer til din smag. Et udvalg af tilbehør i topklasse understreger yderligere Cascadas fantastiske tiltrækning.

Enlarge

Styling & OPC Line

Et tegn på entusiasme. Raffineret, men betydningsfuldt OPC Line-udstyr. Alle elementerne er skræddersyede og udviklet efter de samme strenge standarder som resten af din Opel. OPC Line står for et eksklusivt udseende, avanceret teknologi og spændende kørepræstationer. Skab en bil, der skiller sig ud fra mængden.


Enlarge

Transport- & lastholdersystemer

Opel gør transporten af dine ting meget lettere. Opels store udvalg af fleksible transport- og lastholdersystemer er en stor hjælp, når du skal ud at rejse eller udøve sportsaktiviteter. Vi har både originalprodukter, udviklet af Opel, og produkter fra vores samarbejdspartner, Thule, som er førende inden for lastsystemer.


Enlarge

Komfort & pleje

Føl dig hjemme. Det er vigtigt at føle sig hjemme i sin bil, fordi du tilbringer så meget tid i den. Du finder alt det, du har brug for til at holde din Opel i tiptop stand og til at gøre den så bekvem som muligt: hele vejen igennem, fra måtter til opbevaringsløsninger og meget mere.


Enlarge

Infotainment

Det integrerede infotainmentsystem er både lækkert og intuitivt at bruge og en fryd for øjet, uanset om du modtager trafikinformationer, dynamisk navigationsvejledning, aflytter din foretrukne radiostation eller din MP3-afspiller. Hold dig i kontakt og vælg blandt flere forskellige mobiltelefonholdere og håndfri Bluetooth® sæt, navigationssystemer, kortopdateringer og forskellige multimedieforbindelser.


Enlarge

Fælge

Gør din Opel mere iøjnefaldende med nye fælge. Opel tilbyder fælge til enhver smag, så du kan gøre din Opel personlig. Du vil nyde stilen og kvaliteten i Originalt Opel tilbehør.