Ny Opel ADAM - IntelliLink
Opel ADAM - Medieomtale

"Opel ADAM er cool, kører godt og virker bundsolid" Jyllands-Posten d. 20.04.13"

 

"Køber du Adam, er sandsynligheden for at blive glad i låget, hver gang du ser den i carporten eller kører i den, overhængende" Berlingske Tidende (Morten Kjeldsen) d. 14.05.13


"Opel Adam understreger, at en lille og ikke alt for dyr bil kan skrues sammen, så den passer til ejerens personlige smag" Politiken (Allan Graubæk) d. 20.4.13

Læs mere
Opel ADAM - Medieomtale

 • Auto Motor und Sports Reader's Choice Award 2014 as Best Minicar

 

 • Red Dot Award for Communication Design

 

 • Innovation Prize for IntelliLink: "Best Connected Car" by Auto Bild and Computer Bild
Læs mere

OPEL ADAM - DEN PERFEKTE BYBIL.

Oplev vores nye frække bybil.

1.995 kr./md.* i privatleasing & pris fra 149.990 kr.

 

ADAM går hverken på kompromis med kvalitet, design eller udstyr, og giver dig den unikke mulighed for selv at sætte dit personlige præg på ham. ADAM byder på tre forskellige udstyrsniveauer, hvor du kan vælge mellem den frække bybil som den sporty ADAM SLAM, den funky ADAM JAM eller den smart ADAM GLAM. Det gør ADAM unik:

 

 • Få den præcis som du vil ha' den. 1 bil - 1000 designmuligheder!
 • Stor personlighed, stor køreoplevelse med nye forbedrede motorer, stor indvendig komfort og udvendig stil.
 • Med alt-i-et multimediesystemet IntelliLink kan du nyde din musik, fotos, videoer og dine favoritapplikationer via Bluetooth/din smartphone.

 

"Opel ADAM er cool, kører godt og virker bundsolid"
Jyllands-Posten d. 20.04.13


"Køber du Adam, er sandsynligheden for at blive glad i låget, hver gang du ser den i carporten eller kører i den, overhængende"
Berlingske Tidende (Morten Kjeldsen) d. 14.05.13


"Opel Adam understreger, at en lille og ikke alt for dyr bil kan skrues sammen, så den passer til ejerens personlige smag"
Politiken (Allan Graubæk) d. 20.4.13


 • Opel ADAM - Design

  Opel ADAM GLAM Udvendigt design

 • Opel ADAM - Design

  Opel ADAM GLAM Indvendigt design

Enlarge

Byens samtaleemne

Uanset, om du vælger SLAM, JAM eller GLAM er disse tre design meget opsigtsvækkende. Den tofarvede kombination mellem karosseriet og taget giver bilen et hipt og frækt udvendigt design. Interiøret holder selvfølgelig samme niveau i samspil med eksteriøret, som udstråler mere stil og en markant profil.


 • Opel ADAM - Personlig stil

  Gør din ADAM personlig

 • Opel ADAM - Personlig stil

  Gør din ADAM personlig

Enlarge

Gør din ADAM personlig

ADAM står for frisk individualitet og moderne design. Men det er din personlighed, der giver denne hippe bybil virkeligt liv. Der er uendelige muligheder for individualisering, og du vælger stort set selv, hvordan du vil have lige præcis din ADAM.


 • Opel ADAM - Infotainment

  Opel ADAM IntelliLink

Enlarge

Lyt til musik og hold kontakten

Tjek lige det unikke multimediesystem “IntelliLink”, som kan integreres med Android eller Apple iOS smartphones, afhængig af, hvad du anvender. Farveskærmen på 7” giver adgang til en verden af musik, videofilm, foto og kort på instrumentpanelet. ADAM integrerer også Siri Eyes Free via din iPhone, din personlige assistent, der udfører dine kommandoer, eller besvarer dine spørgsmål.


 • Opel ADAM - Komfort og funktionalitet

  Opel ADAM Indvendigt design

 • Opel ADAM - Komfort og funktionalitet

  Opel ADAM City-knappen

Enlarge

Tag det roligt

Parkering behøver ikke være kedeligt. Denne hippe bybil finder ikke kun en egnet parkeringsplads, men elektronikken sørger også for at styre bilen på plads, uden at føreren skal røre rattet (ekstraudstyr). Det gør livet nemmere. Det er der mere, der gør: Hvis du trykker på City-knappen forstærkes servostyringen for fleksibel parkering og manøvrering i bytrafik.


 • Opel ADAM - Assistancesystemer til føreren

  Elektronisk klimakontrol (ECC)

 • Opel ADAM - Assistancesystemer til føreren

  Opel ADAM Stat/Stop-funktion

Enlarge

Det er blevet sjovere at køre

Opel ADAM har mere end et godt udseende. Denne hippe bybil har de rigtige funktioner til at passe ind i en verden af moderne teknik. Parkeringsassistance (ekstraudstyr), City-knap til nem styring (standard i alle modeller) og komplet klimakontrol (standard i ADAM GLAM og ADAM SLAM) er blot nogle af finesserne.


 • Opel ADAM - Undervogn og køreegenskaber

  Opel ADAM Slam

Enlarge

Kør med selvtillid

I første omgang kommer ADAM med tre benzinmotorer – 1.2 med 51 kW/70 hk, 1.4 med 64 kW/87 hk og 1.4 med 74 kW/100 hk – alle med fem trins gearkasse og Start/Stop-funktion. Så kan du både køre med stil og spare benzin.

 

ADAM er en flot fyr og er bygget med fokus på præcision i alle detaljer. Den forstærkede undervogn og motorophænget bidrager til den konkurrencedygtige kørekomfort samt isolerer godt mod vibrationer, når bilen går i tomgang. Vi har tænkt på det hele.