Bluetooth® kompatibilitet

Vil du gerne bruge din mobiltelefon sikkert og komfortabelt, når du er på farten? Find mere information om håndfri opkald, streaming af musik og meget mere.

Kompatible mobiltelefoner
Opel ADAM - Medieomtale

"Opel ADAM er cool, kører godt og virker bundsolid" Jyllands-Posten d. 20.04.13"

 

"Køber du Adam, er sandsynligheden for at blive glad i låget, hver gang du ser den i carporten eller kører i den, overhængende" Berlingske Tidende (Morten Kjeldsen) d. 14.05.13


"Opel Adam understreger, at en lille og ikke alt for dyr bil kan skrues sammen, så den passer til ejerens personlige smag" Politiken (Allan Graubæk) d. 20.4.13

Læs mere
Opel ADAM - Medieomtale

  • Auto Motor und Sports Reader's Choice Award 2014 as Best Minicar

 

  • Red Dot Award for Communication Design

 

  • Innovation Prize for IntelliLink: "Best Connected Car" by Auto Bild and Computer Bild
Læs mere

OPEL ADAM - DEN PERFEKTE BYBIL.

Oplev vores nye frække bybil.

1.995 kr./md.* i privatleasing & pris fra 149.990 kr.

 

Opel ADAM er helt sin egen. Det er ikke kun det iøjnefaldende design og de smarte farver – du bestemmer selv, hvordan din ADAM skal designes. Din ADAM bliver et højdepunkt i gadebilledet, så kom i gang med ADAM JAM, ADAM GLAM eller ADAM SLAM, eller bliv inspireret af det dynamiske, sportslige udtryk, der er essensen i den nye ADAM S.

 

  • Få den præcis som du vil ha' den. 1 bil - 1000 designmuligheder!
  • Stor personlighed, stor køreoplevelse med nye forbedrede motorer, stor indvendig komfort og udvendig stil.
  • Med alt-i-et multimediesystemet IntelliLink kan du nyde din musik, fotos, videoer og dine favoritapplikationer via Bluetooth/din smartphone.

 

"Opel ADAM er cool, kører godt og virker bundsolid"
Jyllands-Posten d. 20.04.13


"Køber du Adam, er sandsynligheden for at blive glad i låget, hver gang du ser den i carporten eller kører i den, overhængende"
Berlingske Tidende (Morten Kjeldsen) d. 14.05.13


"Opel Adam understreger, at en lille og ikke alt for dyr bil kan skrues sammen, så den passer til ejerens personlige smag"
Politiken (Allan Graubæk) d. 20.4.13

Opel Meriva - Opel nyhedsbrev

Enlarge

De fantastiske fire

Med sit sportslige design fuldender ADAM S det markante udtryk fra ADAM JAM, ADAM GLAM OG ADAM SLAM. De har alle to-farvet og iøjnefaldende design med interiør der lever op til, hvad eksteriøret lover. Med ADAM møder gadesmart udtryk et niveau af personliggørelse, der ikke er set før. Så kom i gang med det samme, skab dine egne trends!


Enlarge

Gør din ADAM personlig

ADAM står for frisk individualitet og moderne design. Men det er din personlighed, der giver denne hippe bybil virkeligt liv. Der er uendelige muligheder for individualisering, og du vælger stort set selv, hvordan du vil have lige præcis din ADAM.


Enlarge

Lyt til musik og hold kontakten

Tjek lige det unikke multimediesystem “IntelliLink”, som kan integreres med Android eller Apple iOS smartphones, afhængig af, hvad du anvender. Farveskærmen på 7” giver adgang til en verden af musik, videofilm, foto og kort på instrumentpanelet. ADAM integrerer også Siri Eyes Free via din iPhone, din personlige assistent, der udfører dine kommandoer, eller besvarer dine spørgsmål.


Enlarge

Tag det roligt

Parkering behøver ikke være kedeligt. Denne hippe bybil finder ikke kun en egnet parkeringsplads, men elektronikken sørger også for at styre bilen på plads, uden at føreren skal røre rattet (ekstraudstyr). Det gør livet nemmere. Det er der mere, der gør: Hvis du trykker på City-knappen forstærkes servostyringen for fleksibel parkering og manøvrering i bytrafik.


Enlarge

Det er blevet sjovere at køre

Opel ADAM har mere end et godt udseende. Denne hippe bybil har de rigtige funktioner til at passe ind i en verden af moderne teknik. Parkeringsassistance (ekstraudstyr), City-knap til nem styring (standard i alle modeller) og komplet klimakontrol (standard i ADAM GLAM og ADAM SLAM) er blot nogle af finesserne.


Enlarge

Kør med selvtillid

Den nye ADAM S fås med en helt ny 1.4 Turbo ECOTEC® med 150 hk (110 kW) og hele 220 Nm drejningsmoment, hvilket giver en køreoplevelse fyldt med power. Hvis du er til kraftig ydelse og lave CO2-udslip, så vælg en af de tre-cylindrede 1.0 Turbo ECOTEC®-motorer. De har et drejningsmoment på hele 170 Nm og fås med henholdsvis 90 hk (66 kW) og 115 hk (85 kW) og vores effektive 6-trins gearkasse.


Alle ADAM-motorerne op til de strenge Euro 6 krav, og kan bestilles med ecoFLEX-pakken, hvilket reducerer brændstofforbruget yderligere.