Opel OPC teknologi

YDELSE ER LIG MED PRÆCISION.

Opels eget testcenter findes på Nüburgring og inkluderer en kombination af performance-kultur og tysk ingeniørkunst. De verdenskendte Recaro sæder og Brembo-bremser kombineret med vores egen avancerede motorteknologi er essensen bag succesen med OPC. Det er et specielt mix af kvalitet, som er testet og afbalanceret, og udformet med entusiasme og professionalisme af vores ingeniører. Kom bare, pres vores OPC-produkter til grænsen – det har vores professionelle testere allerede gjort.

Enlarge

OPC med kraftfulde motorer

Hvordan lyder fantastisk styring sammen med 239 kW (325 hk) fra en twin-turbo V6, fremstillet i ren aluminium. Den venter på dig i Opel Insignia OPC sammen med racerbilsteknologi, bl.a. udstødningsventiler med natrium og oliekølede stempler.

 

De samme teknologiniveauer og ekspertise i turboladning finder du også i Opel OPC. Her har vores ingeniører pakket en lynhurtig 206 kW (280 hk); med 400 Nm ned til kun 2 liter.

 

Den nye Opel Corsa OPC er dedikeret til at yde det maksimale. Med 207 hk (152 kW) og 245 Nm moment fra 1.6 turbomotoren kommer du hurtigt fremad. Motorens øjeblikkelige respons og ekstraordinære power er perfekt forenet med den avancerede 6-trins gearkasse, således at en sjov køretur er lig med power.

 

Hvordan du vil udnytte musklerne er også op til dig. 6-trins gearkasse eller 6-trins automatisk gearkasse med fantastisk præcision i Opel Insignia OPC betyder, at det er lynhurtigt at skifte gear.

 

Når alt kommer til alt, er ydelse ingenting uden kontrollen til at nyde den.


Enlarge

Speciel OPC-undervogn

De store nyheder på den nye Opel Corsa OPC er optimerede styreegenskaber, en speciel Remus dobbeltudstødning og optimeret affjedring med FSD, der tilpasser sig forskellige køreforhold ved konstant at ændre stivheden i affjedringen. Sportschassiset og 17” OPC-letmetalfælge som standard, med mulighed for opgradering til 18” letmetalfælge, er karakteristisk for OPC.

 

Desuden har Performance-pakken (ekstraudstyr) LSD, forstærkede Brembo-bremser og optimeret affjedring for den mest optimale ydelse.

 

Opel Insignia OPC er ekstraordinære videreudvkilinger af de regulære modeller. Det eksklusive HiPerStrut-forhjulsophæng medvirker til at reducere vridningsmomentet i styringen og forbedre det forreste greb og styrefornemmelsen. Tilføj desuden de forbedrede kraftige Brembo-bremser og de 19" letmetalfælge, så kan du forestille dig, hvordan fremtiden ruller for dig.

 

På Opel Insignia OPC får du desuden firehjulstræk, der giver fremragende manøvrering på ujævne veje.