Opel OPC Models - OPC Design

SKABT AF ENTUSIASTER - TIL ENTUSIASTER.

Spændende sportslig elegance, med et design, der får folk til at kigge efter dig. OPC skiller sig markant ud fra mængden med det særlige design.

Enlarge

Udvendigt design

Bogstaverne OPC er synonyme med stilfuld ydelse. Rent faktisk står de for Opel Performance Center. Bag bogstaverne gemmer sig en række biler med et spændende og imponerende design, der vækker interesse ved første øjekast.

 

Alle modeller har et sporty design, markante, dynamiske farver og et mere dristigt, aggressivt og frækt design. Alle modeller har også et aerodynamisk karosseridesign og markante fælge, der fanger øjet og gør den engagerede fører i godt humør.


Enlarge

Indvendigt design

Bliv opslugt af det indvendige design i OPC, der imponerer fra først øjekast. De komfortable Recaro-sportssæder i den nye Opel Corsa OPC, giver dig følelsen af at være i førersædet.

 

Recaro-sportssæderne i Opel Insignia OPC er certificeret af det tyske AGR, et videnscenter for ergonomi, da det har en lang række støtte-muligheder inklusiv lændestøtte og forlængelse af sædehynde. På den måde kan du indstille sædet præcis efter dine behov.

 

Optimal vejfornemmelse mærkes gennem læderrattet, mens de fantastiske OPC-instrumenter informerer og giver en spændende kørsel. Det er hjertet i en ægte sportsvogn.