Opel - Nye biler

KØR IND I FREMTIDEN.


Opel er altid blevet opfattet som en praktisk innovator. Vores ingeniører og designere søger hele tiden efter mere fleksibilitet, bedre ergonomi, lavere eller ingen CO2-udslip og at udvikle bedre biler til vores kunder.

Det betyder, at vi bruger mange kræfter på at studere spydspidsdesign og nye fremdriftteknologier. Vi vurderer også avancerede materialer og udvikler nye produktionsteknikker for at føre dem ud i livet. Samlet fører det til et ønske om at være helt på forkant, når det handler om at definere fremtidens mobilitet.

Tag et kig på de biler vi introducerer i den nærmeste fremtid.

Libenskab for innovation

Enlarge

Mere ren, mere elegant, mere slank

Gennem årene har Opel introduceret en lang række nye funktioner til massemarkedet, og vi bliver ved med at være innovatorer. FlexFix®-systemet (lastholdersystemet til Corsa og Astra) og FlexRail® (det unikke opbevaringssystem til Opel Merivas midterkonsol) er blot to af de nyere eksempler. Se, hvad der er på vej.


Enlarge

Kom i kontakt med fremtiden

Fantastiske biler bliver ikke kun skabt, de bliver bygget – og så bliver de videreudviklet. Derfor er lanceringen af den nye Opel Insignia en god mulighed for at se, hvordan fantastisk kan blive endnu mere fantastisk. Oplev og udforsk en bil, der opfylder alle de krav, der stilles i fremtiden. Få en forsmag på, hvad næste generation af forbindelsesmuligheder byder på. Kort og godt: Tag et kig på, hvor godt livet kan være, når du sidder bag rattet.