Opel ecoFLEX - Oversigt

Opel ecoFLEX - Overview

OPEL ecoFLEX.

Oplev vores miljøvenlige og brændstoføkonomiske biler.

For nogle bilejere kommer miljøet før alt andet. Hvis du også er engageret i miljøet, tilbyder Opel dig en mulighed for at bidrage. Oplev en række effektive biler med lavt udslip og til en overkommelig pris – Opel ecoFLEX-modellerne.


ecoFLEX-modellerne udnytter en række teknologier, som tilsammen reducerer brændstofforbruget – og det betyder automatisk lavere udslip og lavere omkostninger.

 

Du finder også ud af, at miljøvenlige biler også kan være sjove. ecoFLEX-programmet dækker et stort spektrum af modeller og ydelser. Vælg den, der passer bedst til din livsstil. De leverer alle en maksimal køreoplevelse, hvilket afspejler en af Opels vigtigste holdninger.


Enlarge

ecoFLEX-koncept

Opel ecoFLEX-konceptet er en unik blanding af strategi, motorteknologier og optimering af bilerne. Med ecoFLEX kører bilerne længere på literen, og den enkelte bidrager dermed til at beskyttet miljøet.

Enlarge

ecoFLEX-modeller

Der er en ecoFLEX-model til næsten alle behov. Den nye Opel Corsa, Astra, Combo, Meriva, Mokka, Zafira og Insignia. Uanset, hvad du har behov for eller vælger, får du mulighed for at køre på en mere miljøbevidst måde.