Over 7200 drømte om at køre rally.

13-06-2016

Opel Rally

19 årige Adam Hjortflod fra Vig vandt Danmarks Rallytalent 2016, da Opel holdt den sidste del af konkurrencen på FDM Sjællandsringen.

 

Over 7200 søgte om at blive Danmarks Rallytalent 2016, da Opel indbød alle med interesse for at køre rally til en konkurrencen, hvor hovedpræmien er en uddannelse som rallykører og en start i en afdeling af det danske rallymesterskab. Efter flere udvælgelsesrunder blev vinderen fundet på FDM Sjællandsringen, hvor ti motorsportsinteresserede unge mellem 19 og 31 år var samlet til en dyst på køreteknik. Vinder blev den 19 årige mekanikerlærling Adam Hjortflod fra Vig.

 

”Det er simpelthen en drøm, der er gået i opfyldelse for mig. Jeg er overlykkelig og glæder mig helt vildt til at komme i gang, ” siger Adam Hjortflod.

 

Adam

Første gang Adam Hjortflod skal i ilden bliver til et klubrally på Stevns den 26. juni, og så venter der seks andre klubrally over sommeren inden han for alvor skal prøve kræfter med de bedste danske rallykørere den 24. september, hvor femte afdeling af det danske rallymesterskab køres omkring Roskilde. Her skal Adam Hjortflod køre i en Opel Corsa OPC, og han får dermed chancen for at dyste mod etablerede rallykørere i Opel Corsa Rally Cup, hvor alle kører i identiske udgaver af Corsa OPC med omkring 200 hk.

SE DANMARKS RALLYTALENT 2016 BLIVE HYLDET!

På fredag d. 17. juni 2016 kan du se udvælgelsen af Danmarks Rallytalent 2016 fra FDB Sjællandsringen lige her på Ekstra Bladets TV-kanal: http://ekstrabladet.dk/rallytalent/