Bilbudget uden overraskelser
med KARL og Corsa.

11-01-2016

Opel Nyheder - Den månedlige ydelse til køb af en Corsa eller KARL kan nu komme ned i nærheden af ydelserne for privatleasing inklusive forsikring og afdrag på lån.

Opel forhandlerne kan nu tilbyde køb af Corsa og KARL personbiler med bilbudgettet i faste rammer som et alternativ til privatleasing. Forsikring og service er inkluderet i prisen, og udbetaling er frivillig.

 

Kør Opel KARL fra 1999 kr. pr. måned uden udbetaling eller 1499 kr. med 20.000 kr. i udbetaling med finansiering, forsikring og service inkluderet i prisen. Opel forhandlerne har frem til og med marts tilbud på en samlet pakke, der omfatter køb af en KARL eller Corsa inklusive finansiering, forsikring og serviceudgifter. Corsa priserne begynder ved 1995 kr. ved en udbetaling på 24.000 kr. eller 2595 kr. uden udbetaling. De månedlige udgifter ligger dermed tæt på priserne for privatleasing, hvor KARL for eksempel kan leases på en tre årig aftale for 1599 kr. pr. måned med 9995 kr. i udbetaling. Privatleasingpriserne skal tillægges udgiften til forsikring, og når leasingperioden er udløbet skal bilen tilbageleveres til leasingselskabet. Opel har døbt alt inklusive tilbuddet FUNding, og her står køberen som ejer af bilen, når den er betalt ud. FUNding bygger på en finansieringsperiode på 96 måneder og 15.000 kilometers kørsel årligt. Efter de første tre år skal forsikringsaftalen forlænges. Er kilometerbehovet større, reguleres priserne af hensyn til merudgiften til forsikring og serviceaftale, som det også er tilfældet med privatleasing.

Få mere info om Corsa & KARL FUNding:

Læs mere om Corsa FUNding
Find information om Corsa