Opel Nyhedsbrev

Få de seneste informationer og tilbud fra Opel på e-mail.

Tilmeld dig nu!

SAFETYBEST 2015”: Opels IntelliLux LED Matrix-forlygter belønnet med pris

22-10-2015

  • AUTOBEST-juryen tildeler Opel Astra en pris for dens sikkerhedsteknologi
  • IntelliLux LED® Matrix-forlygterne giver permanent og blændfrit langt lys
  • Lyset er skarpere og giver bedre belysning end normale forlygter
Opel Nyheder – Nybegynderen tager førstepladsen: Opel Astra har vundet ”SAFETYBEST 2015” for sine adaptive IntelliLux LED® Matrix-forlygter.

Rüsselsheim. Den nye Opel Astra har vundet “SAFETYBEST 2015” med sine trendsættende, adaptive IntelliLux LED Matrix-forlygter. AUTOBEST-juryen, der består af specialiserede, uafhængige journalister fra 26 europæiske lande, uddeler prisen. Om Opel Astra sagde juryen: ”Matrix-forlygter er en banebrydende teknologi indenfor færdelssikkerhed. Efter at have gennemgået uddybende tests af flere af AUTOBEST-juryens medlemmer, viste LED Matrix-forlygterne sig at være så effektive, at de blev kaldt ’magiske’.” Ved at vinde prisen fortsætter Astra successen fra Corsa, der blev udnævnt som ”Årets bedste bilkøb” i 2015.

Opel Nyheder – Prisvinder: De nye IntelliLux LED Matrix-forlygter tilpasser automatisk længden og bredden på lyskeglen til enhver traiksituation.

De banebrydende IntelliLux LED Matrix-forlygter giver mulighed for konstant at køre med langt lys uden at blænde modkørende, og er tilgængelig til Astra til en fornuftig merpris. IntelliLux® LED Matrix-forlygterne er meget mere end de LED-forlygter, som konkurrenterne tilbyder. Det intelligente og dynamiske system tilpasser sig automatisk til køresituationen og giver derved altid den bedst mulige belysning. Med introduktionen af disse forlygter introducerer Opel lysteknologi, der førhen kun var tilgængeligt i luksusklassen, til en langt bredere gruppe af kunder.

 

”Vi gør innovativ teknologi tilgængeligt for den almene bilkøber ved at inkludere dem i vores volumemodeller. Vores nye LED Matrix-forlygter er et perfekt eksempel. De giver bedre belysning ved aften- og nattekørsel, og øger dermed sikkerheden for både føreren, passagererne og medtrafikanter”, udtaler en begejstret Charlie Klein, Vice President Vehicle Engineering hos Opel.

 

Dette er dog ikke det hele. Den overordnede pakke af super-moderne teknologier, uovertruffen komfort og dynamisk design er også overbevisende. Opels nye flagskib er også en af finalisterne til prisen, AUTOBEST ”Best Buy Car of Europe for 2016”.