Opel KARL koster fra 79.990 kr.

24-03-2015

Opel Nyheder - KARL er nu prissat fra 79.990 kr. med 5 døre og 75 hk benzinmotor

Godt tre måneder før lanceringen af KARL i Danmark har Opel priserne klar på den nye lille bil og åbner allerede nu op for salget.

 

De første eksemplar af KARL kommer til landet i juni måned, men allerede nu har Opel priserne klar på den nye minibil, der kommer til at koste fra 79.990 kr. for en 5 dørs med 75 hk benzinmotor. KARL kommer i tre forskellige udstyrsniveauer med Essentia som den billigste, Enjoy koster 99.990 kr. og topversionen Cosmo 119.990 kr. Med KARL får Opel for første gang en bil i den mindste klasse til under 100.000 kr. Der er dog ikke tale om en skrabet version, idet KARL er en 5 dørs bil med blandt andet radio med fire højttalere og boardcomputer og Hill Start Assist som standardudstyr. Fra Enjoy bliver udstyrslisten noget længere med aircondition, fartpilot, el-betjente sideruder, Bluetooth forbindelse i radioen, ratbetjening af radio, el-betjente sidespejle med varme, højdejusterbart rat og førersæde, City-mode servostyring og 15” hjul. På topversionen Cosmo kommer der yderligere elektronisk klimakontrol, læderrat med varme, varme i forsæderne, el-betjente sideruder bag, 15” letmetalfælge, alarm for utilsigtet skift af vognbane og seks højttalere i stedet for fire.

 

Udover at fastsætte priserne og åbne for bestilling hos forhandlerne har Opel også en komplet pakke klar bestående af finansiering, forsikring og service i de første tre år. For 1499 kr. pr. måned med en udbetaling på 20.000 kr. kan man køre KARL som ejer af bilen inklusive forsikring og service i de første tre år. KARL Enjoy koster 200 kr. ekstra pr. måned og KARL Cosmo yderligere 200 kr. ekstra ved køb inklusive forsikring og service i de første tre år.

 

Også prisen for at privatlease KARL er på plads. Med 15.000 kilometers årlig kørsel kan KARL Enjoy privatleases for 1699 pr. måned over tre år med 9995 kr. i førstegangsydelse.

 

KARL fuldender Opels tilbud i klassen for små og kompakte biler med livsstilsbilen ADAM og den noget større Corsa. Opel har dermed den nyeste program af småbiler blandt alle mærker. KARL er i øvrigt opkaldt efter den ældste af stiferen Adam Opels sønner og lægger sig dermed op af traditionen med ADAM, der er opkaldt efter firmaets stifter.