- I år skal vi vinde.

27-02-2015

Opel Nyheder

Jacob Madsen fra Dianalund ved Sorø tager endnu en sæson i den tyske ADAC Opel Rallye Cup. I år er det ambitionen at vinde. Line Lykke Jensen er ny andenkører.

 

Et uheld på tredjesidste hastighedsprøve i det sidste rally kostede Jacob Madsen den samlede sejr i ADAC Opel Rally Cup 2014 og dermed muligheden for at blive en del af Opels junior rallyteam i 2015. Før sidste sæson havde 19-årige Jacob Madsen ikke turde drømme om at vinde Opel cup’en generelt, men i år er ambitionen klar.

 

”Det er at vinde. Jeg har lært en masse af den første sæson, og resultaterne viser, at vi har en reel mulighed for at vinde i år, ” siger Jacob Madsen, der i år har fået en ny andenkører ved sin side. 29-årige Line Lykke Jensen afløser Ole Frederiksen og får dermed opgaven at læse noterne op for Jacob, når det går stærkt på de tyske hastighedsprøver. Line bor i Stenløse og er til daglig produktionsingeniør i firmaet Mondeliez. Hun har kørt rally på topplan siden 2011 og har vundet to Danmarksmesterskaber.

 

ADAC Opel Rallye Cup er målrettet unge talenter under 27 år, men er i 2015 åben for kørere i alle aldre. Det er dog kun kørere under 27, der kan vinde et sæde i en Opel ADAM R2 fabriksbil. Sæsonen 2015 består af otte løb, hvor det det tyske VM rally ”Rally Deutschland” udgør to afdelinger. Tyve teams fra ni forskellige nationer er repræsenteret i rally cup’en, der dermed er ved at udviklet sig til den største talentfabrik i Europa inden for rally. Jacob Madsen og Line Lykke Jensen deltager med støtte fra Opel Danmark og Dansk Automobil Sports Union.