Prisceremoni: Opels CEO, Dr. Karl-Thomas Neumann, modtager prisen fra AUTOBEST 2015 for den nye Opel Corsa.

20-02-2015

  • Galla i Zagreb: En elegant aften med internationale gæster
  • Anden sejr i træk: Den nye Corsa fortsætter sin forgængers success
  • Bedste Bilkøb i Europa 2015: Corsa overbeviser en jury fra 15 forskellige lande
Opel Nyheder – En stor ære: Opels CEO, Dr. Karl-Thomas Neumann, modtog prisen for “Bedste Bilkøb i Europa 2015” fra AUTOBEST direktør, Illia Seliktar (til højre), for den nye Opel Corsa. Skuespiller og sanger Mila Elegovic var vært ved aftenens event

Rüsselsheim/Zagreb. Aftenen var dedikeret til den nye Opel Corsa. Opel’s CEO, Dr. Karl-Thomas Neumann modtog den prestigefyldte pris fra AUTOBEST 2015 i den kroatiske hovedstad, Zagreb. Den nye, lille bil fra Rüsselsheim fejede al konkurrence fra Hyundai i20, Skoda Fabia, og Citroen C4 Cactus af bordet grundet dens fantastiske egenskaber til en fornuftig pris, og blev kåret som ”Bedste Bilkøb i Europa 2015”.

Opel Nyheder – Besøg i Zagreb: Opels CEO, Dr. Karl-Thomas Neumann, og den nye, prisvindende Corsa foran det kroatiske nationalteater.

“Hos Opel er vi utroligt stolte af at modtage den prestigefyldte AUTOBEST 2015-pris for vores nye Corsa. På vegne af af hele Opel vil jeg gerne takke juryen. Vores kunder er åbenlyst enige med dem. Siden den nye Corsa blev lanceret i Paris sidste år, er der bestilt 120.000 eksemplarer, hvilket beviser, at vi kan fortsætte Opel Corsas stolte traditioner med denne femte generation,” sagde Opels CEO Dr. Karl-Thomas Neumann ved gallaftenen i Zagreb.

Opel Nyheder – AUTOBEST galla: Juryformanden, Dan Vardie, med Opels CEO, Dr. Karl-Thomas Neumann ved prisceremonien i den kroatiske hovedstad Zagreb.

På vegne af hele juryen, med medlemmer fra 15 central- og østeuropæiske lande, sagde juryformand, Dan Vardie: “ Den nye Corsa viste sig at være en fantastisk, lille bil. Alle jurymedlemmerne var enige om, at den nye Corsa var ”Bedste Bilkøb i Europa 2015.”

Opel Nyheder – Besøg i Zagreb: Opels CEO, Dr. Karl-Thomas Neumann, og den nye, prisvindende Corsa foran det kroatiske nationalteater.

Prominente gæster fra bade medier og politik deltog ved gallaen i Zagreb, der havde skuespiller og sanger, Mila Elegovic, som vært.

 

AUTOBEST er utrolig populær og respekteret på et marked med ca. 300 millioner kunder. Corsa er en af de vigtigste biler for Opel med et salg på lige godt en fjerdedel af Opels totale antal solgte biler. Den fjerde generation af Corsa, Corsa D, som også modtog prisen fra AUTOBEST, blev solgt i næsten tre millioner eksemplarer mellem 2006 og 2014. Den nye Corsa er en hjørnesten i Opel’s nuværende produktoffensiv, der inkluderer 27 nye biler og 17 nye motorer på markedet inden 2018.