Fri privatchauffør? ADAM til tjeneste - betal med en selfie!

02-07-2014

Opel Nyheder - Fri privatchauffør? ADAM til tjeneste - betal med en selfie!

Der bliver rift om et lift, når Opel Danmark lancerer sit nye chaufførkoncept ‘Free Summer Rides by ADAM’, og sender klassens frække dreng i byen for at køre danskerne ud i sommeren; efter udenlandsk forbillede koster det nemlig kun en selfie at køre med!

 

»ADAM til tjeneste!« De ord skal du lige vænne dig til lyden af, for det er faktisk din helt egen privatchauffør, ordene kommer fra. ADAM er dog ikke nødvendigvis navnet på din chauffør; ADAM er først og fremmest din bil, og det er den, der skaber al virakken, når Opel Danmark i samarbejde med app’en Drivr over sommeren vil byde danskerne på fri bykørsel i den frække Opel ADAM - uden at belaste økonomien vel at mærke. Det eneste man faktisk skal have hånden i lommen efter, er ens smartphone; det koster nemlig kun en selfie at køre med!


»Vi kalder det ‘betal med en selfie’, og det er ganske nemt: Skyd en selfie med dig selv og ADAM, upload det til din Facebook, Instagram eller Twitter under hashtagget #ADAMogmig - så har du betalt for turen, og er samtidig med i konkurrencen om at køre din helt egen Opel ADAM i en uge«, lyder det fra Nikolaj Ledet, Marketing Manager hos Opel Danmark.


‘Pay with a selfie’ populært i udlandet


Samarbejdet mellem Drivr og Opel Danmark er opstået for at skabe nye kommunikationsmuligheder i øjenhøjde med generation Y og dem, der gerne vil være first mover på næste trend og tendens - en fælles
målgruppe for såvel Drivr-app’en som den tech-savvy ADAM.