Topmodel: Ny Opel Corsa får verdenspremiere i Paris

28-08-2014

  • Topmoderne transmission: Økonomiske, livlige motorer og gearkasser med lav friktion
  • Omfattende sikkerhed: Nye assistancesystemer som front kollisionsalarm
  • Førsteklasses interiør: Overskueligt cockpit og perfekte tilslutningsmuligheder takket være IntelliLink
Opel Nyheder - Løft tæppet for en sand stjerne: Ny Opel Corsa får verdenspremiere på “Mondial de l’Automobile 2014” i Paris fra den 4.-19. oktober.

Rüsselsheim. Løft tæppet for en rigtig stjerne. En bestseller, en lille bil af den højeste kvalitet: Opel Corsa. På tværs af fire generationer over 32 år og med næsten 12 millioner enheder solgt i hele Europa, herunder 2,8 millioner af den nuværende Corsa D. Opels bestseller får nu verdenspremiere på "Mondial de l'Automobile 2014" i Paris (4.-19. oktober). Efter en uge med haute couture på Paris modeugen, vil Corsa bringe haute voiture til den franske hovedstad. Den femte generation vil rulle ud fra samlebåndet i Eisenach og Zaragoza inden udgangen af året.

Opel Nyheder: Opel Corsa får snart verdenspremiere i Paris fra d.4-19. oktober.

Højdepunkt motor: Helt ny 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbobenzinmotor

Førsteklasses, kompakt og sofistikeret: Med blot 4,02 meter i længden, tilbyder den nye Corsa kvalitet i form af køreglæde, præcision og komfort med et luksustouch, som kunderne ellers kun kender fra større og dyrere biler. Men det handler ikke kun om udseende i modebyen Paris – det er også vigtigt hvad der gemmer sig under overfladen. Højdepunktet under hjelmen på Corsa E er en nyudviklet tre-cylindret 1.0 ECOTEC Direct Injection turbomotor. Denne ultra-moderne motor er den eneste 1.0-liters tre-cylindret motor produceret med en balanceaksel, som gør det muligt at sikre en usædvanlig lav støj, vibrationer og hårdhed samt høj kørekomfort . Den kompakte 1.0 ECOTEC Direct Injection turbomotor, hvilket naturligvis allerede opfylder Euro 6-emissionsnormerne, kommer med valgmulighed mellem 90 og 115 hk begge med et drejningsmoment på 170 Nm ved 1800 omdrejninger i minuttet. Det er især tydeligt under acceleration ved 80-120 km/t ved overhaling, at dette kompakte kraftcenter modsiger dets størrelse ved at levere en stærk strøm fra lave omdrejninger. Corsa med 115 hk leverer denne overgang på blot 11,3 sekunder. Opels kraftfulde nye, 1.0 ECOTEC Direct Injection turbomotor udstyret med Start/Stop-teknologi som standard kan også prale af en eksemplarisk brændstoføkonomi: 90 hk (3drs) kører hele 23,3 km på literen ved blandet kørsel.

Opel Nyheder – Stærk: Nye, raffinerede og effektive 1.0 liters trecylindrede turbomotorer.

Den nye Corsa benzin kommer også med en 100 hk 1.4-liters turbomotor med 200 Nm drejningsmoment. Derudover er der videreudviklet på de Euro 6-kompatible 1.2 og 1.4-liters motorer med henholdsvis 70 hk og 90 hk. Hertil kommer, fuldstændig revideret, mere raffineret og nu også Euro 6-kompatible 1.3 CDTI-motorer med 75 hk og 95 hk på dieselsiden. En ny generation af turboladere sikrer jævn kørsel og acceleration ved lave omdrejningstal med minimal støj. Begge versioner kommer med brændstofbesparende Start/Stop-teknologi som standard.

Opel Nyheder – Ny gearkasse: Kompakt sekstrins manuel gearkasse

Men det er ikke bare de helt nye og videreudviklede motorer, der gør kørsel i den nye Corsa endnu mere sjov og behagelig. Indførelsen af ​​en ny kompakt seks-trins manuel gearkasse bidrager også til forbedret køreoplevelse og større effektivitet. Gearskift i den nye Corsa er komfortabelt og nemt samtidig med det er hurtigt og præcist.

Opel Nyheder – Iøjnefaldende: Den nye Corsa kommer med helt nyt forbedret interiør og state-of-the-art infotainment.

Topsikkerhed og bedste tilslutningsmulighed: IntelliLink og assistancesystemer

Corsas kvalitetskabine er også stilfuld, moderne og trendsættende. Cockpittet er designet i et rent og skarpt look, centreret omkring instrumentpanelet. IntelliLink infotainmentsystemet med en 7-tommers farve-touchskærm er ideelt placeret på midterkonsollen mellem fører og forsædepassager. Opels prisvindende infotainment-system tilbyder de bedste tilslutningsmuligheder og er kompatibel med Apple og Android-enheder og kan betjenes med stemmestyring. Bluetooth og Siri Eyes Free kan også bruges. Flere apps er tilgængelige, såsom BringGo til navigation, samt Stitcher og TuneIn til internetradio.

 

Derudover introducerer den nye Corsa et væld af førerstøttesystemer. Bi-xenon forlygter med LED-kørelys og kurvelys imponerer med lavere strømforbrug, længere levetid og forbedret rækkevidde, lysstyrke og farveintensitet – som er afgørende for synlighed og sikkerhed. Kørekomforten bliver desuden forbedret med Avanceret Parkeringsassistance, der automatisk styrer under parkeringsmanøvrer. Blindvinkelsensorer har et udsyn på tre meter til venstre og højre for køretøjet, og kan også opdage genstande eller andre køretøjer i førerens 'blinde vinkler'. Når en anden bil kommer inden for rækkevidde af sensorerne, lyser et advarsels-LED i det pågældende sidespejl.

Opel Nyheder – Assistancesystemerne i den nye Corsa hjælper med at køre sikkert i ethvert terræn.

Hill Start Assist leveres som standard og holder bremsefunktionen i omkring to sekunder efter føreren har flyttet sin fod fra bremsen. Dette forhindrer Corsa i at rulle baglæns ved start på en skråning eller, for eksempel, når man kører væk fra trafiklys eller en parkeringsplads på en bakke. Derudover kan man tilkøbe assistancesystemer som den anden generation af Opel Eye front kamera med skiltegenkendelse, advarsel om baneskift, High Beam Assist, afstandsindikator og frontkollisionsalarm. For at give maksimal sikkerhed bruger frontkollisionsalarmen en akustisk alarm og en rød advarsel, der er projiceret ind i forruden, så snart afstanden til det foregående køretøj bil er under den forudindstillede minimumsafstand. Dæktryksovervågning (standard) vises i displayet og advarer føreren i tilfælde af overdreven tryktab i et af dækkene.

 

Den nye, hastighedsafhængige elektriske servostyring er udstyret med en ny styregeometri og styring softwarekalibrering for mere præcis respons og forbedret køreglæde og komfort. En ny standardfunktion, City-knappen, giver reduceret styretøjsindsats ved lave hastigheder i byen og kan nemt aktiveres med et tryk på en knap. Rattet, forsæderne og ThermaTec forruden kan alle nemt opvarmes for at sikre varme i kabinen og god sigtbarhed på kolde dage.