Opel - Nyhedsbrev

Opel Nyhedsbrev

Få de seneste informationer og tilbud fra Opel på e-mail.

Tilmeld dig nu!

Opel forsvarer titlen som “All-wheel Drive Car of the Year”.

11-04-2014

  • Sejr for andet år i træk: Opel Mokka vinder igen stor læserafstemning
  • Allerede mere end 200.000 bestillinger: Trendy SUV er poulær blandt kunderne
Opel Nyheder – Jürgen Keller, Opel’s salgsdirektør, med vinderprisen.

Rüsselsheim. Opel Mokka vinder igen i år prisen for læsernes foretrukne valg som “All-wheel Drive Car of the Year” i kategorien ”Off-road køretøj og SUV op til 25.000 Euro" til Auto Bild Allrad Awards. 18,7% af læserner stemte på den trendy Opel, hvilket gjorde den til en klar vinder foran Skoda Yeti (14,6%) og Nissan Qashqai (12,4%). Overrækelsen fandt sted d. 10. april på Depot 1889 i Frankfurt. Jürgen Keller, Opel’s salgsdirektør, modtog prisen fra chefredaktør Bernhard Weinbacher.

Opel Nyheder – Jürgen Keller, Opel´s salgsdirektør, modtog vinderprisen fra chefredaktør Bernhard Weinbacher

“Vi er meget stolte over at Mokka var i stand til at forsvare titlen som All-wheel Drive Car of the Year”, sagde Jürgen Keller. ”En læserafstemning er altid meget vigtig for os. Auto Bild Allrad’s læsere har utrolig stor viden om off-road biler og SUV’er, hvilket yderligere understreger vigtigheden af deres meninger”

 

En anden vinder for bilproducenten fra Rüsselsheim er Insignia Country Tourer. Den er med succes trådt ind i kategorien ”4x4 Crossover”, og har taget kampen op med erfarne konkurrenter som Volvo XC 70 og VW Passat Alltrack, hvor den opnåede en tredjeplads med 10% af stemmerne – kun slået af Audi A6 og A4.

Opel Mokka – En successhistorie

Opel Nyheder – Opel Mokka fortsætter successen. Kun 18 måneder efter lancering har Mokka opnået mere end 200.000 bestillinger.

Opel Mokka forsætter den store success. Kun 18 måneder efter lancering har Mokka opnået mere end 200.000 bestillinger, hvilket gør den til Europas mest solgte.

 

Der er mange gode grunde til denne succes. Mokka har moderniseret SUV markedet med innovativ teknologi og eksklusivt tilbehør, og gjort dette tilgængeligt for et bredere udvalg af forbrugere. Her kan bl. a. nævnes AFL+ (Adaptive Forward Lighting), ergonomiske sæder godkendt af Aktion Gesunder Rücken og FlexFix cykelholderen. Med en længde på 4.28 meter er der rigeligt med plads til fem personer og andre af dagligdagens pladsbehov. Takket være dens sporty design og interiør er Mokka også ideel til de mere eventyrsøgende chauffører.