TO VERDENSPRÆMIERER HOS OPEL PÅ BILUDSTILLINGEN I GENEVE.

Opel har to verdenspremierer på biludstillingen i Geneve, der finder sted i begyndelsen af marts.

08-02-2012

To verdenspræmierer hos Opel på biludstillingen i Geneve

Opel viser to nyheder på biludstillingen i Geneve i begyndelsen af marts. Begge kommer i produktion i løbet af 2012. Mini SUV’en Mokka og topmodellen Astra OPC. En anden nyhed på Opel standen er ”RADe” - en el-cykel bygget efter konstruktionsprincipper som en bil.

 

Opel har to verdenspremierer på biludstillingen i Geneve, der finder sted i begyndelsen af marts. Mokka er navnet på Opels nye mini SUV, der kommer i produktion i år og ventes til Danmark i slutningen af 2012. Opel er den første tyske producent, der kommer med en bil i det hurtigt voksende marked for små firehjulstrækkere.

 

Astra programmet får en ny topmodel til sommer, når OPC versionen introduceres i Danmark. Biludstillingen i Geneve bliver den første lejlighed til at se nærmere på den 280 hk kraftige Astra OPC både ude og inde.

 

Oven i disse to nyheder viser Opel en futuristisk e-bike kaldet RADe. El-cyklen rummer flere designelementer hentet fra den to-personers elbil RAKe, som Opel viste på Frankfurt biludstillingen sidste år og elbilen Ampera, der netop er introduceret i Danmark. RADe har en 250 watt elmotor, der understøtter brugen af pedalerne og gør det lettere at træde rundt. Rækkevidden er mellem 60 og 145 kilometer. RADe er tænkt som en alternativ transportform i byer – navnlig steder med begrænsede adgangsforhold for biler.

 

Andre Opel nyheder ved biludstillingen i Geneve er Insignia 2,0 CDTI BiTurbo med 195 hk og et CO2 udslip pr. kilometer på kun 120 gram og LPG (petroleumgas) versioner af Meriva og Astra med 15 procent lavere CO2 udslip. Disse to miljøbiler kommer dog ikke til Danmark.