Find Opel forhandler/værksted

OPEL PÅ IAA – FRANKFURT BILUDSTILLINGEN.

15-08-2011

Astra GTC
Astra GTC kommer med både diesel- og benzinmotor med ydelser fra 120 hk (140 hk i Danmark) til 180 hk.

  • Verdenspremiere: Astra GTC, Zafira Tourer og ny Combo
  • Overraskelse: Eksperimentalbil
  • Klar til salg: Ampera på vej til de første forhandlere
  • Spar brændstof: Opel lancerer nye ecoFLEX versioner


Rüsselsheim. Opel præsenterer ikke mindre end fire verdenspremierer på den 64th internationale IAA biludstilling i Frankfurt, der finder sted fra 15.- 25. september. For første gang viser Opel Astra GTC, den nye Zafira Tourer og næste generation Combo på den nydesignede Opel stand D09 i Hal 8.


Bilerne introduceres for journalister på Opels pressekonference den 13. september kl. 9.45 sammen med en ny eksperimentalbil, der repræsenterer en nyfortolkning af begrebet køreglæde. Samtidig med de nye biler lancerer Opel nye brændstofbesparende ecoFLEX versioner af en række kendte modeller.

Ny Combo
Nye Combo kommer som varebil og personbil med valgmulighed mellem fem og syv sæder.

Astra GTC, Zafira Tourer og Combo på scenen for første gang

Designet af Astra GTC oser af køreglæde, og bilen har da også en undervogn, der kan leve op til de sportslige linjer med high-performance forhjulsophæng hentet fra den hurtigste Opel nogensinde Insignia OPC. Støddæmperne er såkaldte HiPerStrut, der optimerer styringen og forhjulenes vejgreb i sving. Astra GTC kommer med både diesel- og benzinmotor med ydelser fra 120 hk (140 hk i Danmark) til 180 hk. Planlagt introduktion i Danmark i januar 2012.


Den nye Zafira Tourer sætter ny standard for indretningen af syv personers biler med et nye designet Flex7 sædekoncept. Designerne kalder Zafira Tourer for “Lounge on wheels” (dagligstue på hjul), der dækker over ambitionen om at overføre kvaliteter fra Insignia hvad angår kvalitet, luksus, teknologi og design til MPV segmentet. Dansk introduktion i januar 2012.


Den nye Combo kommer som varebil og personbil med valgmulighed mellem fem og syv sæder og seks forskellige motorer: fire dieselmotorer, en benzinmotor og en motor tilpasset kørsel på naturgas (CNG). I Danmark ventes bilen på markedet i foråret 2012 – dog ikke med naturgasmotor, da den jo ikke kan påfyldes med naturgas i Danmark.

Ampera
Ampera kommer til salg i Danmark i januar 2012.

Ampera på vej til forhandlerne

Ampera er den første elbil uden rækkeviddebegrænsning fra en europæisk producent. Salget af Ampera begynder i Tyskland og i en række andre europæiske lande i november, og bilen kommer til salg i Danmark i januar 2012. Bilen er udstyret med en væskekølet og opvarmet lithium-ion batteripakke på 16 kWh, der leverer energi til en 111 kW/150 hk elmotor. Afhængig af køremåde, vejtype og vejrforhold kan den køre mellem 40 og 80 kilometer alene på energien lagret i batteripakken. Når batteriet har nået sit minimumsniveau starter en 1,4 liters benzinmotor med at drive en generator, så kørslen kan fortætte, uden at man skal vente på, at batteriet lades op. Takket være benzinmotoren er rækkevidden i Ampera med fuldt opladet batteri og fuld tank over 500 kilometer.

Flere nye ecoFLEX versioner
Opel viser også en række nye ecoFLEX versioner med optimeret brændstofforbrug og lavt CO2 udslip.

Flere nye ecoFLEX versioner

Opel viser også en række nye ecoFLEX versioner med optimeret brændstofforbrug og lavt CO2 udslip. Blandt andet Meriva 1,3 CDTI (109 g/km CO2), Astra 1,7 CDTI (99 g/km CO2), Insignia 1,4 Turbo (benzin, 134 g/km CO2) og Insignia 2,0 CDTI (115 g/km CO2) – samt ecoFLEX versioner af Astra GTC og Zafira Tourer. Den nye Insignia 1,4 Turbo ecoFLEX har et forbrug efter EU-normen på 17,5 km/l og er den mest økonomiske benzinbil i sit segment. De fleste ecoFLEX versioner er udstyret med Start/Stop teknologi. I løbet af foråret 2012 når antallet af forskellige motor- og karrosseriversioner med Start/Stop op på 34.