Opel - Opel Nyheder
Opel - Opel nyheder

Flere Opel nyheder

Opel - Opel-Current Offers Nyhedsbrev

Opel Nyhedsbrev

Få de seneste informationer og tilbud fra Opel på e-mail.

Tilmeld dig nu!

OPEL NYHEDER.

Innovationer, modelintroduktioner, begivenheder, racerløb … Hold dig opdateret om Opel. Du kan også gå ind i vores arkiv eller vælge en kategori. Der tages forbehold for at priser og udstyr kan være ændret efter udsendelsen af nyheder. Udstyret samt tekniske specifikationer er baseret på oplysninger, som forelå på udsendelsestidspunktet, og der tages endvidere forbehold for fejl i udstyr og specifikationer. Endelig tager vi i enhver henseende forbehold for trykfejl.

Nyt prisfald på Opel Corsa.

  • 16-12-2013

Opel introducerer nu en kampagnemodel af Corsa 1,2 med 85 hk og fem døre til 129.990 kr. Modellen får tilnavnet Cool, der ud over det normale Enjoy udstyr har aircondition som standardudstyr. Det svarer til en prisnedsættelse på 34.400 kr.

Læs artikel

Opel Ampera uden registreringsafgift.

  • 02-12-2013

De danske bilafgifter gør det vanskeligt at sælge Opels elbil Ampera i størrelse 1:1, men nu kan Opel tilbyde en Ampera i størrelse 1:14. Den lille Ampera er en oplagt julegaveide til dem, der drømmer om et tidssvarende bilafgiftssystem uden ekstreme afgifter på miljøvenlige biler.

Læs artikel

Opel Corsa til under 100.000 kr.

  • 04-11-2013

Opel sender nu en Corsa Limited på gaden til 99.990 kr. Corsa bliver dermed den billigste bil i sin klasse og en konkurrent til minibilerne i prisklassen under 100.000 kr.


...Læs artikel

Ny Opel Insignia er klassens mest økonomiske bil.

  • 01-10-2013

Med et forbrug efter EU-normen på 27 km/l er Opel Insignia den mest økonomiske bil i klassen af firmabiler. Priserne begynder lige under 300.000 kr.

Læs artikel

Monza Concept: This Is Opel Tomorrow.

  • 05-09-2013

Rüsselsheim/Frankfurt. A light, athletic look outside, unique projection technology inside combined with custom connectivity and modular design that enables sustainable propulsion systems par excellence – the Opel Monza Concept is stylish, ultra-modern efficiency on four wheels. It is the role-model for the next generation of Opel cars. The groundbreaking concept car makes its world premiere at the International Motor Show (IAA) in Frankfurt (September 12 - 22, 2013) and shows what people can expect from Opel in the future.

Læs artikel

Opel investerer yderligere i ADAM produktionen.

  • 03-09-2013

Opel ADAM fabrikken ved den tyske by Eisenach kan ikke følge med efterspørgslen på livsstilsbilen ADAM med to-farvet karrosseri. Derfor investerer Opel otte millioner euro i nye lakeringsfaciliteter.

Læs artikel

Syv iaa verdenspræmiere: Fra Opel Insignia OPC til Monza Concept.

  • 03-09-2013

Rüsselsheim/Frankfurt. Opel har ikke mindre en syv verdenspræmiere på den 65. Biludstilling i Frankfurt IAA, der afvikles fra 12. – 22. september.

Læs artikel

FC Nordsjælland skal køre Opel

  • 26-08-2013

FC Nordsjælland og Opel Danmark har indgået aftale om, at Opel bliver officiel bilpartner for superligaholdets spillere og administration. Aftalen indebærer, at alle spillere og medarbejdere med bilordning som en del af kontrakten får mulighed for at vælge Opel som firmabil. På bruttolisten står modellerne ADAM, Astra, Zafira Tourer og Insignia.

Læs artikel

Mere udstyr til lavere pris i Opel Astra og Zafira.

  • 16-08-2013

Opel tilbyder nu Limited versioner af både Astra og Zafira Tourer som et supplement til Meriva Limited. Limited versionerne har mere udstyr til lavere pris.

Læs artikel

Cascada med 200 hk klar til sensommeren.

  • 12-08-2013

Opel viser en 200 hk version af den nye Cascada cabriolet på biludstillingen i Frankfurt i september.

Læs artikel