Opel - Opel Nyheder
Opel - Opel nyheder

Flere Opel nyheder

Opel - Opel-Current Offers Nyhedsbrev

Opel Nyhedsbrev

Få de seneste informationer og tilbud fra Opel på e-mail.

Tilmeld dig nu!

OPEL NYHEDER.

Innovationer, modelintroduktioner, begivenheder, racerløb … Hold dig opdateret om Opel. Du kan også gå ind i vores arkiv eller vælge en kategori. Der tages forbehold for at priser og udstyr kan være ændret efter udsendelsen af nyheder. Udstyret samt tekniske specifikationer er baseret på oplysninger, som forelå på udsendelsestidspunktet, og der tages endvidere forbehold for fejl i udstyr og specifikationer. Endelig tager vi i enhver henseende forbehold for trykfejl.

Opel Nyheder - Rallye cup

Dansk sejr i sjette afdeling af ADAC Opel Rallye Cup.

  • 08-09-2014

Med en sejr i weekendens rally i ADAC Opel Rallye Cup bragte Jacob Madsen og Ole R Frederiksen sig tilbage i kampen om at vinde den tyske ADAC Opel Rallye Cup.

Læs artikel
Opel Nyheder – Verdenspremiere på den nye Opel Corsa

Topmodel: Ny Opel Corsa får verdenspremiere i Paris

  • 28-08-2014

Rüsselsheim. Løft tæppet for en sand stjerne.

Læs artikel

Opel viser femte generation af Corsa

  • 09-07-2014

Opel viser de første billeder af den nye Corsa, der får debut ved biludstillingen i Paris til oktober og kommer til salg i Danmark i begyndelsen af næste år.


Læs artikel
Opel Nyheder - Fri privatchauffør? ADAM til tjeneste - betal med en selfie!

Fri privatchauffør? ADAM til tjeneste - betal med en selfie!

  • 02-07-2014

Der bliver rift om et lift, når Opel Danmark lancerer sit nye chaufførkoncept ‘Free Summer Rides by ADAM’, og sender klassens frække dreng i byen for at køre danskerne ud i sommeren; efter udenlandsk forbillede koster det nemlig kun en selfie at køre med!

Læs artikel

Dansk rallytalent fører tysk rally cup.

  • 16-06-2014

Jacob Madsen fra Dianalund og Ole R Frederiksen fra Skibby vandt weekendens afdeling i den tyske ADAC Opel Rallye Cup og ligger nu i spidsen for cup’en.

Læs artikel

Ny Opel Insignia runder 100.000 solgte.

  • 27-05-2014

Stærk efterspørgsel på den største Opel har sat fart i produktionen, der nu har rundet 100.000 enheder siden introduktionen i oktober 2013.

Læs artikel

Vi er tryghedssøgende vanedyr, når vi køber forbrugsvarer.

  • 26-05-2014

Vanens magt og tryghed vejer sammen med erfaringer fra familie, venner og egen research langt tungere end annoncer, når vi vælger bilmærke. Både når det gælder bil, computer, tablet og mobiltelefon holder flertallet af danskerne sig desuden til de mærker, de i forvejen kender godt. Det viser en helt ny undersøgelse, som Userneeds har foretaget for Opel Danmark blandt 1.511 danskere.

Læs artikel

25 år med katalysatoren

  • 06-05-2014

Som den første europæiske bilproducent indførte Opel katalysator på hele modelprogrammet. Det er nu 25 år siden. Katalysatoren har medvirket til at mindske emissionerne fra personbiler med 90 pct.

Læs artikel

Opel Mokka klar til privatleasing.

  • 06-05-2014

Stigende interesse blandt danskerne for privatleasing får nu Opel til at lancere et tilbud på privatleasing af Mokka i kølvandet på Astra. Opel Mokka Enjoy kan privatleases for 3295 kr. pr. måned med enten 140 hk benzinmotor eller 130 hk dieselmotor.

Læs artikel
Opel Danmark

Dansk hold blev nummer tre i debutløb.

  • 29-04-2014

Jacob Madsen og Ole R Frederiksen blev nummer tre ud af 22 hold i deres første løb i ADAC Opel Rallye Cup i 2014.

Læs artikel