Opel - Opel Nyheder
Opel - Opel nyheder

Flere Opel nyheder

Opel - Opel-Current Offers Nyhedsbrev

Opel Nyhedsbrev

Få de seneste informationer og tilbud fra Opel på e-mail.

Tilmeld dig nu!

OPEL NYHEDER.

Innovationer, modelintroduktioner, begivenheder, racerløb … Hold dig opdateret om Opel. Du kan også gå ind i vores arkiv eller vælge en kategori. Der tages forbehold for at priser og udstyr kan være ændret efter udsendelsen af nyheder. Udstyret samt tekniske specifikationer er baseret på oplysninger, som forelå på udsendelsestidspunktet, og der tages endvidere forbehold for fejl i udstyr og specifikationer. Endelig tager vi i enhver henseende forbehold for trykfejl.

Euro NCAP giver fem stjerner til Opel Crossland X

  • 08-11-2017

Den europæiske sikkerhedsorganisation bekræfter det høje sikkerhedsniveau i den nye mini SUV fra Opel.

Læs artikel

Ny Insignia GSi hurtigere end OPC

  • 06-11-2017

GSi versionen af den nye Insignia er op til 12 sekunder hurtigere end OPC versionen af forgængeren på en omgang af tyske racerbane Nürburgring.

Læs artikel
Opel Privatleasing - Opel Denmark

Opel privatleasing uden prisstigninger

  • 30-10-2017

Opel har nu priserne klar på privatleasing af de fleste modeller efter regeringens ændring af registreringsafgiften. I mange tilfælde uden prisstigninger. Det er stadig muligt at køre Astra til 3.095 kr. pr. måned.

Læs artikel
Opel Insignia - Opel Denmark

Ny kraftig dieselmotor til Opel Insignia

  • 07-09-2017

Opel Insignia kan nu bestilles med en to liters dieselmotor på 210 hk med 480 Nm drejningsmoment. Accelerationstiden fra 0-100 km/t er 7,9 sekunder. Anhængervægten er 2200 kilo.

Læs artikel
Opel Grandland X - Opel Danmark

Grandland X får topkarakter hos Euro NCAP.

  • 06-09-2017

Den nye Opel Grandland X SUV er testet af Euro NCAP allerede inden, den er kommet på markedet og får højeste bedømmelse med fem stjerner.

Læs artikel
Opel Insignia - Opel Danmark

50 000 bestillinger på ny Opel Insignia

  • 04-09-2017

Opel har rundet 50.000 bestillinger i Europa på den nye Insignia, og de fleste bestilles med en høj grad af ekstraudstyr

Læs artikel

Ny Insignia GSi hurtigere end OPC

  • 19-07-2017

Opel viser de første foto af Insignia GSi, der får 260 hk, men er hurtigere på Nürburgring end den kraftigere OPC version fra den forrige model. Bilen får debut på biludstillingen i Frankfurt til september.

Læs artikel
Opel Nyheter: Fem stjerner til ny Insignia i Euro NCAP test

Fem stjerner til ny Insignia i Euro NCAP test

  • 11-07-2017

Euro NCAP organisationen har bekræftet det højde sikkerhedsniveau i den nye Opel Insignia i deres nyeste test. Her får Insignia topkarakteren fem stjerner efter de seneste 2017 krav.

Les artikkel
Opel ADAM - Opel Danmark

Ny Opel hver tredje måned

  • 01-05-2017

Opel lancerer Like2Go, der gør det muligt at skifte bil hver tredje måned og betale et fast beløb pr. måned, der omfatter forsikring, ejerafgift og 2100 kilometer.

Læs artikel
Opel Insignia-Opel Danmark

Opel Insignia stationcar uden merpris

  • 26-04-2017

Opel har prissat Insignia Sports Tourer til samme pris som den 5 dørs Grand Sport og har nu også fået beskatningsværdierne ved erhvervsleasing klar.

Læs artikel