Opel - Om Opel

OPELS FILOSOFI.

Opels rødder går mere end et århundrede tilbage. Mere end 110 år med et positivt syn på fremtiden, hvor vi har lagt al vores energi i at give dig en større køreoplevelse. Mere end 110 år med engageret ingeniørkunst, der kan siges med tre ord i vores motto: “Wir leben Autos”.

 

Wir leben Autos: Det levende udtryk for Opels værdier.

 

“Wir leben Autos” refererer ikke kun til vores tyske rødder og den kærlighed vi deler for tysk ingeniørkunst, men udtrykker også den stærke følelse og lidenskab, der påvirker alt, hvad vi laver.

 

"Wir" kommunikerer vores fælles begejstring og en “det kan vi”-holdning, der gør os i stand til at udvikle intelligente, overraskende og innovative produkter til vores kunder.

 

Men vi bygger ikke kun biler, vi lever og ånder for biler, og ordet “leben” udtrykker vores høje energiniveau, som alle, hvis liv bliver berørt af Opel, lægger mærke til. Denne energi får vi af de mange intelligente Opel funktioner, geniale innovationer eller ganske enkelt af vores tiltrækkende og tidssvarende design.

 

Sidst, men ikke mindst, mener vi, at også i fremtiden vil “Autos” betyde meget mere for mennesker end blot et transportmiddel. Opel biler handler ikke kom om at komme fra A til B, men er en vigtig del af vores hverdag.

 

Vi kombinerer vores personlige oplevelser med kundernes for at gøre det nemmere for dem at komme rundt med en større køreglæde. Vi bliver ved med at tænke på nye og vedvarende måder til en positiv tankegang – eller til at tilføre energi til folks liv, hver gang de er i kontakt med Opel.

 

“Wir leben Autos” er vores lidenskab, vores engagement, vores opmærksomhed på detaljer, vores hensigt og – ja – vores tillid.

 

 

Sådan er vi.

Opel. Wir leben Autos.

Opel | Virksomhedsinformation

Virksomhedsinformation

Mere information om Opels fakta og tal, mennesker, hvor du finder os og vores bestyrelse.

 

Opel virksomhedsinformation
Opel | Nyheder

Opels nyheder

Hold dig opdateret om en af de store spillere i den europæiske bilindustri. Få seneste nyt fra Opel her.

 

Se de seneste Opel nyheder
Opel | Historie og arv

Historie & arv

Få mere at vide om, hvorfor din bil blev som den blev. Mere end et århundrede med innovationer har banet vejen.

Oplev vores historie & arv
Opel | Priser & anerkendelser

Priser & anerkendelser

Hvorfor vinder Opel så mange priser? Få mere at vide her.

 

 

Læs om vores priser & anerkendelser